Μέριλ Στριπ - Ντον Γκάμερ: Χωρισμός «βόμβα» για το ζευγάρι ύστερα από 45 χρόνια γάμου
Hollywood

Μέριλ Στριπ - Ντον Γκάμερ: Χωρισμός «βόμβα» για το ζευγάρι ύστερα από 45 χρόνια γάμου

Χωριστούς δρόμους έπειτα από 45 χρόνια γάμου αποφάσισαν να τραβήξουν Μέριλ Στριπ και ο Ντον Γκάμερ. Η είδηση που έσκασε σαν «βόμβα» στο Χόλιγουντ επιβεβαιώθηκε από το περιβάλλον τους στο Page Six την Παρασκευή (20/10).

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα η πολυβραβευμένη ηθοποιός και ο γλύπτης, πρώην σύζυγός της, ζουν χώρια εδώ και τουλάχιστον έξι χρόνια.

«Ο Ντον Γκάμερ και η Μέριλ Στριπ έχουν χωρίσει για περισσότερα από 6 χρόνια και ενώ θα νοιάζονται πάντα ο ένας για τον άλλον, έχουν επιλέξει χωριστές ζωές», δήλωσε αποκλειστικά στο Page Six εκπρόσωπος της αγαπημένης σταρ.

Μέριλ Στριπ & Ντον Γκάμερ - Η γνωριμία τους

Η γνωριμία τους έγινε από τον αδελφό της, Χάρι, το 1978. Το ζευγάρι παντρεύτηκε την ίδια χρονιά και έκτοτε έχουν κρατήσει ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ στη σχέση τους.

Η 74χρονη ηθοποιός και ο 76χρονος έκαναν την τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση τους στα Όσκαρ του 2018 αν και η ίδια εθεάθη την Παρασκευή στα βραβεία «Princesa de Asturias 2023» να φοράει τη βέρα της.

Η μεγάλη οικογένεια

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά: τον τραγουδοποιό Χένρι Γουλφ, 43 ετών, και τις ηθοποιούς Μάμι Γκάμερ, 40 ετών, Γκρέις, 37 ετών, και τη Λουίζα Τζέικμπσον, 30 ετών, τα οποία μεγάλωσαν στο σπίτι τους στο Κονέκτικατ, στην ήσυχη, ιστορική πόλη Salisbury. Έχουν επίσης πέντε εγγόνια.

Ο γιος τους, Χένρι, έχει δύο παιδιά με τη σύζυγό του, ενώ η Μάμι έχει δύο παιδιά με τον σύζυγό της. Εντωμεταξύ, η Γκρέις γέννησε πρόσφατα το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της και διάσημο μουσικό παραγωγό Μαρκ Ρόνσον. Όσο για τη Λουίζα, είναι περισσότερο γνωστή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην εκπομπή του HBO, «The Gilded Age».

Το μυστικό για να έχει διάρκεια ο γάμος

Η Στριπ μιλώντας στη «Vogue» το 2002 ρωτήθηκε για το μυστικό του μακροχρόνιου γάμου της: «Καλή θέληση και προθυμία να συμβιβάζεσαι – και να ξέρεις να σκας πού και πού». Και είχε προσθέσει: «Δεν υπάρχει “χάρτης” για το πώς να μεγαλώσεις μια οικογένεια: Είναι πάντα μια τεράστια διαπραγμάτευση. Αλλά έχω μια ολιστική ανάγκη να εργάζομαι και να έχω τεράστιους δεσμούς αγάπης στη ζωή μου».

Πηγή φωτογραφίας: twitter.com

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved