Paris Hilton: Τα απαίσια σχόλια στα social media για το κεφάλι του μωρού της και η απάντησή της
Hollywood

Paris Hilton: Τα απαίσια σχόλια στα social media για το κεφάλι του μωρού της και η απάντησή της

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει η Paris Hilton.

Η Paris Hilton, τον Νοέμβριο του 2021 και ο σύντροφός της, Κάρτερ Ριμ παντρεύτηκαν με μια φαντασμαγορική τελετή στην έπαυλη του προπάππου της στον Μπελ Έαρ. Πλέον σχεδόν 2 χρόνια μετά, οι δυο τους απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, το οποίο και ήρθε στη ζωή με παρένθετη μητέρα.

paris-hilton-(9).jpg

Η Paris Hilton με το μωράκι της

«Το μικρό μου αγόρι Phoenix είναι ο κόσμος μου και κάνει τη ζωή μου να αισθάνεται τόσο ολοκληρωμένη. Ανυπομονώ για όλες τις μαγικές αναμνήσεις που θα δημιουργήσουμε μαζί! Η μαμά σε αγαπάει τόσο πολύ αγγελούδι μου», έχει γράψει η ίδια και όλοι θαυμάζουμε το όμορφο μωρό της ωστόσο υπάρχουν και οι γνωστοί άγνωστοι που επισκιάζουν τις όμορφες στιγμές.

Πρόσφατα η Paris Hilton μοιράστηκε νέες φωτογραφίες με τον εννέα μηνών γιο της κατά τη διάρκεια του πρώτου τους ταξιδιού στη Νέα Υόρκη.

Πολλοί λοιπόν από τους followers της αντί να της ευχηθούν στάθηκαν σε σχόλια για το κεφαλάκι του μωρού. «Ναι, έχει πολλά στο μυαλό του, αφήστε ήσυχο το παιδί» έγραψε κάποιος με έναν άλλον να ρωτάει: «Μήπως έχει εγκεφαλίτιδα; Δεν προσπαθώ να φανώ αγενής, αλλά αυτό δεν φαίνεται φυσιολογικό». Φυσικά η ίδια δεν άφησε αναπάντητα όλα αυτά τα απαίσια σχόλια, γράφοντας:

paris-hilton-(6).jpg

Σε αυτή τη φωτό της Paris Hilton έκαναν αρνητικά σχόλια για το κεφαλάκι του μωρού της

«Ζώντας τη ζωή στο προσκήνιο, τα σχόλια είναι αναπόφευκτα, αλλά η στοχοποίηση του παιδιού μου ή οποιουδήποτε άλλου γι’ αυτό το θέμα, είναι απαράδεκτη. Αυτό πληγώνει την καρδιά μου βαθύτερα από ό,τι μπορούν να περιγράψουν οι λέξεις. Έχω δουλέψει σκληρά για να καλλιεργήσω ένα περιβάλλον που αφορά την αγάπη, τον σεβασμό και την αποδοχή κι περιμένω το ίδιο σε αντάλλαγμα. Αν δεν ποστάρω το μωρό μου, οι άνθρωποι υποθέτουν ότι δεν είμαι καλή μητέρα και αν τον ποστάρω, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που είναι σκληροί και μισητοί Είμαι μια περήφανη εργαζόμενη μαμά και το μωρό μου είναι απόλυτα υγιές, αξιολάτρευτο και αγγελικό. Ο Φοίνιξ είναι ο κόσμος μου και ήταν η μεγαλύτερη ευλογία της ζωής μου. Κάθε μέρα μαζί του είναι μια υπενθύμιση του τι πραγματικά έχει σημασία. Είναι δύσκολο να φανταστώ ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα στοχοποιούσαν μια τέτοια αθωότητα. Ελπίζω πως οι άνθρωποι μπορούν να συμπεριφέρονται ο ένας στον άλλον με περισσότερη καλοσύνη και ενσυναίσθηση».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved