Συγκλόνισαν τα λόγια της Madonna: «Μου δόθηκε άλλη μία ευκαιρία να ζήσω»
Hollywood

Συγκλόνισαν τα λόγια της Madonna: «Μου δόθηκε άλλη μία ευκαιρία να ζήσω»

Στην περιπέτεια της υγείας της θέλησε να αναφερθεί η Madonna στην διάρκεια της συναυλίας της στην Αμβέρσα του Βελγίου το περασμένο Σάββατο 21/10.

Η βασίλισσα της ποπ μουσικής συγκλόνισε το κοινό της μιλώντας για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα με την υγεία της.

Η ίδια, εμφανώς συγκινημένη, μίλησε και για τη μητέρα της, την οποία έχασε σε μικρή ηλικία από καρκίνο.

1675023899286-147788974-MADONA.jpg

Madonna

«Είχα αυτή την περίεργη σκέψη. Ξαφνικά, ένιωσα μια συμπάθεια και ενσυναίσθηση για τη μητέρα μου. Σχετικά με το πόσο μόνη έπρεπε να νιώθει στο νοσοκομείο, γνωρίζοντας ότι δεν επρόκειτο να ζήσει. Και μου δόθηκε άλλη μια ευκαιρία. Έτσι, είμαι ευγνώμων για αυτό. Πρέπει να σας πω ότι δεν νιώθω πολύ καλά αυτή τη στιγμή. Αλλά δεν μπορώ να παραπονεθώ, γιατί είμαι ζωντανή. Ευχαριστώ τον Θεό για τα παιδιά μου και για όλους εσάς και για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Το εκτιμώ πραγματικά. Πριν από λιγότερο από τέσσερις μήνες, ήμουν σε ένα νοσοκομείο αναίσθητη κι οι άνθρωποι σκέφτονταν ότι μπορεί να μην τα καταφέρω» ανέφερε αρχικά η Madonna.

«Είναι θαύμα του βασιλιά που είμαι εδώ αυτή τη στιγμή. Η μάνα μου, ο Θεός να την έχει καλά, πρέπει να με προσέχει. Είπε “κορίτσι μου, δεν είναι η ώρα να πας”» κατέληξε η Madonna.

madonna-5.jpg

Madonna

Madonna - Η πρώτη δήλωση, μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας

«Ένιωσα την αγάπη σας. Αναρρώνω και είμαι τρομερά ευγνώμων για όλες τις ευλογίες της ζωής μου» είχε γράψει, μερικές εβδομάδες ύστερα από τη μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της στον προσωπικό της λογαριασμό.

«Η πρώτη μου σκέψη, όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο, ήταν τα παιδιά μου. Η δεύτερη σκέψη μου ήταν ότι δεν ήθελα να απογοητεύσω κανέναν απ΄αυτούς που αγόρασαν εισιτήρια για την περιοδεία μου. Επίσης, δεν ήθελα να απογοητεύσω τα άτομα που εργάστηκαν άοκνα, μαζί μου, τους τελευταίους μήνες για να στήσουμε το show μου. Μισώ να απογοητεύω τον κόσμο» είχε γράψει ακόμη η Madonna.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved