David - Victoria Beckham: Αυτή η σκηνή από το ντοκιμαντέρ τους συγκίνησε και έγινε viral
Hollywood

David - Victoria Beckham: Αυτή η σκηνή από το ντοκιμαντέρ τους συγκίνησε και έγινε viral

Οι Beckhams χόρεψαν το «Islands in the Stream» και συγκίνησαν τους διαδικτυακούς τους φίλους και το στιγμιότυπο κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ένα συγκεκριμένο στιγμιότυπο από το ντοκιμαντέρ των Beckham στο Netflix, όπου ο David Beckham χορεύει με τη Victoria Beckham το «Islands in the Stream» κάνει το γύρο των social media.

Συγκεκριμένα το ζευγάρι χόρεψε μαζί το ντουέτο Kenny Rogers-Dolly Parton «Islands in the Stream».

Το ζευγάρι χορεύει και στη συνέχεια αποκαλύπτει πως γνωρίστηκε.

beckhams-dancing1.jpg

Γνωρίστηκαν το 1997 και παντρεύτηκαν μετά από δύο χρόνια, το 1999 και υπό τους ήχους του συγκεκριμένου τραγουδιού, λικνίζονται και μιλούν για την κοινή ζωή τους.

Μιλώντας στην κάμερα από την εξοχική τους κατοικία, η Victoria είπε μεταξύ άλλων: «Πιθανότατα δεν είχα συνειδητοποιήσει τα μισά από αυτά για τα οποία μίλησα μέχρι που ξεκίνησα αυτό το, πώς να το ονομάσουμε; Αυτό… πώς να το πούμε; Θεραπεία».

Και συμπλήρωσε: «Αισθάνομαι γαλήνη με πολλά, από αυτό που ίσως στην πρώτη μας συνεδρία ήταν ακόμα πολύς συσσωρευμένος θυμός και απογοήτευση, το καταλαβαίνω τώρα».

Ο David αφού ετοίμασε το δείπνο, ανέφερε: «Ήταν ένα είδος θεραπείας αυτό, όταν κοιτάζω πίσω και βλέπω πλάνα της στο τηλέφωνο μαζί μου, να μου λέει, «Γεια σου μωρό!» και δεν μιλούσε όπως μιλάει τώρα τότε, ήταν πολύ πιο συνηθισμένη από ό,τι είναι τώρα». Και τόνισε: «Περνώντας μέσα από κάθε κομμάτι της ζωής μου, μου έδωσε σαφήνεια σε πολλά πράγματα, και ένα από τα πράγματα, που είναι το πιο σημαντικό για μένα, είναι αυτό που έχουμε.»

beckhams-dancing2.jpg

Μάλιστα η Victoria του είπε: «Ο λόγος που νιώθω ευτυχισμένη τώρα είναι επειδή είμαι ικανοποιημένη, και έχω την αίσθηση ότι κι εσύ νιώθεις πραγματικά ικανοποιημένος τώρα».

Το ντοκιμαντέρ ολοκληρώνεται με τη δημιουργία της δικής του ποδοσφαιρικής ομάδας στις ΗΠΑ, την Inter Miami FC.

Δείτε τη viral σκηνή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved