Ο λόγος που η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ποστάρει γυμνές φωτό - Πώς το εξηγεί η ίδια
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς εξήγησε το λόγο που ποστάρει γυμνές της φωτογραφίες στο ινσταγκραμ
Hollywood

Ο λόγος που η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ποστάρει γυμνές φωτό - Πώς το εξηγεί η ίδια

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς που έχει κάνει μια τεράστια παγκόσμια καριέρα όσα χρόνια βρίσκεται στον χώρο έχει σχολιαστεί πολύ τα τελευταία χρόνια.

Ο λόγος είναι οι φωτογραφίες και τα βίντεο που μοιράζεται με τους εκατομμύρια θαυμαστές της στα social media και συγκεκριμένα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μπορεί σε πολλούς αυτό να φαίνεται περίεργο όμως για την ίδια υπάρχει μια πολύ σοβαρή εξήγηση και δεν διστάζει να τη δώσει για να λύσει τυχόν απορίες.

https://www.instagram.com/reel/Cy4aL-AP_lQ/

«Ξέρω ότι πολλοί δεν καταλαβαίνουν γιατί μου αρέσει να φωτογραφίζομαι γυμνή ή φορώντας καινούργια φορέματα. Νομίζω, όμως, ότι, αν είχαν φωτογραφηθεί και οι ίδιοι από άλλους ανθρώπους χιλιάδες φορές, αν είχαν ποζάρει απλώς για να πάρουν την έγκριση των άλλων, θα καταλάβαιναν ότι παίρνω μεγάλη χαρά από το να ποζάρω με τον τρόπο που εγώ νιώθω σέξι και να βγάζω εγώ τη δική μου φωτογραφία», εξηγεί η ίδια η Britney Spears στην αυτοβιογραφία της.

Δείτε στην παρακάτω gallery μερικές από τις τελευταίες φωτογραφίες που έχει μοιραστεί μαζί μας στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved