Μάθιου Πέρι: Συντετριμμένοι οι σταρ του Χόλιγουντ τον αποχαιρετούν με συγκίνηση!
Hollywood

Μάθιου Πέρι: Συντετριμμένοι οι σταρ του Χόλιγουντ τον αποχαιρετούν με συγκίνηση!

Σύσσωμο σχεδόν το Χόλιγουντ και η βιομηχανία κινηματογράφου αλλά και μουσικής αποχαιρετούν τον Μάθιου Πέρι που έφυγε από τη ζωή μόλις στα 54 χρόνια του. 

Ο διάσημος ηθοποιός ο οποίος αγαπήθηκε περισσότερο για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο ως Τσάντλερ στην κωμική σειρά Τα φιλαράκια, βρέθηκε χθες (28/10) νεκρός στο σπίτι του μετά από ανακοπή που υπέστη στο τζακούζι.

Σήμερα τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) άρχισε να μεταδίδεται η είδηση ότι ο Μάθιου Πέρι δεν ζει πια ανάμεσά μας, γεγονός που σόκαρε τους διάσημους φίλους του.

Ανάμεσά τους τη Σέλμα Μπλερ η οποία θέλησε να τον αποχαιρετήσει δημόσια μέσα από τα social media, ανεβάζοντας μία κοινή του φωτογραφία από το παρελθόν. Και έγραψε στη λεζάντα: «Ο παλιότερος φίλος μου. Όλοι αγαπούσαμε τον Μάθιου Πέρι, και εγώ ακόμα περισσότερο. Κάθε μέρα. Τον αγαπούσα άνευ όρων. Και αυτός εμένα. Και νιώθω πληγωμένη. Με ραγισμένη καρδιά. Όνειρα γλυκά Μάττι. Όνειρα γλυκά».

Η τηλεοπτική Τζάνις που πάντα ενοχλούσε τον Τσάντλερ στα Φιλαράκια, η κατά κόσμον Μάγκι Γουίλερ, έδειξε συγκλονισμένη από την είδηση της απώλειας. Συγκεκριμένα έγραψε στο instagram: «Τι απώλεια. Θα λείψεις στον κόσμο Μάθιου Πέρι. Η χαρά που έφερες σε τόσο πολύ κόσμο στη σύντομη ζωή σου θα συνεχιστεί. Αισθάνομαι πολύ ευλογημένη για κάθε δημιουργική στιγμή που μοιραστήκαμε».

Με τα πιο γλυκά λόγια θέλησε να τον αποχαιρετίσει η Σάνον Ντόχερτι η οποία επίσης δημοσίευσε μία κοινή τους φωτό και έγραψε ως σχόλιο: «Ήμασταν μια συμμορία πολύ παλιά. Μεγαλώσαμε όλοι μαζί πηγαίνοντας στη Φορμόζα, Βόρεια και γελάγαμε συνεχώς. Ματ, Ρότζερ, Ντέιβιντ, Ροξάνα. Παίξαμε θάρρος ή αλήθεια και ο Ματ έπρεπε να πει γελοία πράγματα στα κορίτσια στο μπαρ. Απλά πάντα διασκεδάζαμε και υποστηρίζαμε ο ένας τον άλλον. Πάντα θα μας έβρισκες όλους μαζί σε ένα περίπτερο να μιλάμε στη δική μας «φτιαγμένη» γλώσσα. Και ναι, ο Ματ είχε πάντα ανεπτυγμένη ΑΥΤΗ την αίσθηση του χιούμορ. Ο Ματ και εγώ είχαμε ραντεβού και ήταν του Αγίου Βαλεντίνου. Ήθελε να κάνει κράτηση σε ένα εστιατόριο στο Μαλιμπού αλλά δεν μπορούσε, έτσι ο μπαμπάς μου έκανε κράτηση για αυτόν. Πήγαμε και μίλησε για την ιρλανδική πειστικότητα του μπαμπά μου στην πλειοψηφία της νύχτας. Η φιλία μας διήρκεσε πολύ καιρό. Μια ζωή πραγματικά. Ξέρω ότι πολλοί πονάνε, ειδικά η μικρή μας συμμορία. Θα λείψει σε πολλούς και σίγουρα από εμάς. Ναι. Θα μπορούσα να είμαι πιο ποιητικός ή να λέω τα πράγματα καλύτερα αλλά τώρα, το σοκ και η θλίψη είναι ιδιαίτερα έντονα.

Η Ράμερ Γουίλις που ήταν επίσης πολύ κοντά του έκανε μία ανάρτηση γυρνώντας τον χρόνο πολύ παλιά όταν εκείνος είχε συμμετάσχει στην ταινία The Whole Nine Yards.

Η Ολίβια Μαν από την πλευρά της αναφέρθηκε στις αδυναμίες που είχε ο Μάθιου Πέρι ως άνθρωπος και τον αποχαιρέτισε γράφοντας στο instagramQ

«Πάλεψε πολύ με τους εθισμούς του και ήταν αρκετά γενναίος για να είναι ανοιχτός και ειλικρινής . Λυπάμαι πολύ για την οικογένειά του και τους φίλους του που έμαθαν αυτά τα νέα σήμερα. Τίποτα λιγότερο από σπαρακτικό. Αναπαύσου εν αγάπη, Μάθιου Πέρι».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved