Μάθιου Πέρι: Συγκινημένη η Adele διέκοψε τη συναυλία της - «Θα τον θυμάμαι για όλη τη ζωή μου»
Hollywood

Μάθιου Πέρι: Συγκινημένη η Adele διέκοψε τη συναυλία της - «Θα τον θυμάμαι για όλη τη ζωή μου»

Μία παύση στη συναυλία της θέλησε να κάνει η Adele με σκοπό να αποχαιρετήσει και εκείνη τον Μάθιου Πέρι ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του στο Λος Άντζελες σε ηλικία 54 ετών.

Η Adele πραγματοποίησε συναυλία στο Las Vegas και τα λόγια της συγκίνησαν το κοινό που έσπευσε να την απολαύσει. Η ίδια τόνισε, ανάμεσα σε άλλα, πως ήταν ο καλύτερος κωμικός χαρακτήρας όλων των εποχών!

Τα συγκινητικά λόγια της Adele για τον χαμό του Μάθιου Πέρι

«Θα θυμάμαι αυτό τον χαρακτήρα για όλη τη ζωή μου»

Η τραγουδίστρια των μεγάλων επιτυχιών είπε πως της φαίνεται τόσο περίεργο το γεγονός ότι κάποιος που δεν συνάντησε ποτέ από κοντά την έκανε να γελά και έφερνε τόση χαρά στη ζωή της.

«Ένας από τους καλύτερους φίλους μου, ο Άντριου, όταν ήμασταν 12 ετών έκανε την καλύτερη μίμηση του "Τσάντλερ". Το έκανε συνέχεια, για να γελάσουμε. Αν κάποιος από εμάς είχε μια κακή ημέρα, ή ένιωθε πεσμένος, υποδύονταν τον "Τσάντλερ". Θα θυμάμαι αυτό τον χαρακτήρα για όλη τη ζωή μου» είπε.

Matthew-Perry-Cover.png

Μάθιου Πέρι

Η Adele αναφέρθηκε και στο πόσο ανοιχτά είχε μιλήσει ο Μάθιου Πέρι για τις εξαρτήσεις του. «Ήταν τόσο ειλικρινής για τις μάχες του με τον εθισμό και για τη νηφαλιότητα. Κάτι που θεωρώ απίστευτα γενναίο» είπε.

«Ήθελα απλά να πω πόσο πολύ αγαπώ αυτό που έκανε για εμάς. Ειδικότερα αυτό που έκανε για εμένα. Ήταν ένας από τους καλύτερους κωμικούς και ελπίζω τώρα να αναπαυθεί εν ειρήνη», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved