Τα Φιλαράκια συγκλόνισαν μιλώντας για τον Μάθιου Πέρι: «Θα πούμε περισσότερα, όσο και όταν μπορούμε»
Hollywood

Τα Φιλαράκια συγκλόνισαν μιλώντας για τον Μάθιου Πέρι: «Θα πούμε περισσότερα, όσο και όταν μπορούμε»

Μετά από τρεις μέρες σιωπής, οι πρωταγωνιστές της κωμικής σειράς «Τα Φιλαράκια», προχώρησαν σε κοινή δήλωση για τον θάνατο του συμπρωταγωνιστή τους ζητώντας χρόνο να θρηνήσουν.

Ο Τσάντλερ Μπίνγκ έφυγε και ενώ με νοσταλγία οι θαυμαστές τους θυμούνται αποσπάσματα από τα «Φιλαράκια».

Με μια λιτή κοινή ανακοίνωση τα υπόλοιπα μέλη της σειράς τα φιλαράκια αποχαιρετούν τον Πέρι, ζητώντας χρόνο για να θρηνήσουν για την απώλεια του επί χρόνια συνεργάτη τους.

1675683389306-861345002-ta-filarakia-4.jpg

«Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από την απώλεια του Μάθιου. Ήμασταν κάτι περισσότερο από μέλη ενός καστ. Είμαστε μια οικογένεια. Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε αυτή την τραγική απώλεια. Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όσο και όταν μπορούμε. Προς το παρόν, οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Matty, τους φίλους του και όλους όσους τον αγάπησαν σε όλο τον κόσμο», αναφέρουν σε δήλωσή τους.

Γείτονες του 54χρονου συνεχίζουν να αφήνουν λουλούδια έξω από το σπίτι του.

Την ίδια στιγμή λεπτομέρειες για την στιγμή που βρέθηκε νεκρός ο αγαπημένος ηθοποιός έρχονται στη δημοσιότητα. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες έφτασε στις 4:07 μ.μ. και οι άνδρες από το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες στις 4:10 μ.μ.

perry.jpg

Το επίσημο πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης δεν έχει ακόμα δημοσιοποιηθεί καθώς ο ιατροδικαστής έχει ζητήσει περαιτέρω εξετάσεις για να προσδιορίσει με ακρίβεια τα αίτια του θανάτου του.

Πολλά χρόνια αργότερα αποκάλυψε ότι ο ίδιος την περίοδο των γυρισμάτων αντιμετώπιζε μεγάλο πρόβλημα με εξαρτήσεις. Από τα «Φιλαράκια» έχει παραδεχθεί ότι δεν θυμάται τουλάχιστον 3 σεζόν και έχει δώσει αμέτρητες συνεντεύξεις όπου μιλά για τις καταχρήσεις της.

Ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες μέσα στο υδρομασάζ του τα ξημερώματα της Κυριακής.

Στο σπίτι του δεν έχουν βρεθεί ναρκωτικές ουσίες παρά μεγάλη ποσότητα συνταγογραφούμενων φαρμάκων για την κατάθλιψη και την χρόνια πνευμονική ανεπάρκεια από την οποία έπασχε.

Δες το βίντεο από το Mega

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved