Ρόμπι Γουίλιαμς: Περιγράφει την περίοδο που ζούσε τρώγοντας μόνο μια μπανάνα
Hollywood

Ρόμπι Γουίλιαμς: Περιγράφει την περίοδο που ζούσε τρώγοντας μόνο μια μπανάνα

Στις διατροφικές διαταραχές που αντιμετώπισε αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα ο Ρόμπι Γουίλιαμς μιλώντας σε μια πρόσφατη συνέντευξή του.

Σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ στο Netflix με θέμα την πολυτάραχη ζωή του. Με αφορμή αυτό, ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε σε συνέντευξη στο κομμάτι της διατροφής που ακολουθούσε και όπως αποκάλυψε, υπήρξε περίοδος που ζούσε με μόλις 90 θερμίδες την ημέρα καθώς έτρωγε μονάχα μία μπανάνα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στη The Sun, είχε διατροφικές ταραχές και υπήρχαν μέρες που έτρωγε υπερβολικά ή που δεν έτρωγε σχεδόν τίποτα.

Στο παρελθόν είχε μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη του με τη σωματική δυσμορφία. Τον Ιούλιο, ο σταρ αναφέρθηκε στην απώλεια βάρους του, αφού οι θαυμαστές παρατήρησαν τη μεγάλη αλλαγή του.

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς είχε γράψει τότε ότι: «Θα μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο για την απέχθεια του εαυτού μου όσον αφορά την εικόνα του σώματός μου. Σαν καθαρό “μίσος” για τον εαυτό μου. Η ασχήμια του να νιώθεις άσχημος. Μερικές φορές, μπορεί να είμαι 40+ κιλά υπέρβαρος».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved