O Μάικλ Τζ. Φοξ δηλώνει πως δεν φοβάται τον θάνατο, παλεύοντας 25 χρόνια με τη νόσο του Πάρκινσον!
Hollywood

O Μάικλ Τζ. Φοξ δηλώνει πως δεν φοβάται τον θάνατο, παλεύοντας 25 χρόνια με τη νόσο του Πάρκινσον!

Το 1998 ο Μάικλ Τζ. Φοξ διαγνώστηκε με τη νόσο του Πάρκινσον, κάτι που αποκάλυψε αμέσως δημοσίως προκειμένου να αποτελέσει έμπνευση για τόσους και τόσους ασθενείς από την ίδια ασθένεια. 

Προσφάτως μίλησε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Town & Country» για τους φόβους του και παραδέχτηκε ότι οι φόβοι του έχουν να κάνουν μόνο με την περίπτωση να κινδυνεύσει κάποιο από τα αγαπημένα του πρόσωπα, η σύζυγός του Τρέισι Πόλαν και τα 4 παιδιά τους.

Έχοντας πλέον φιλοσοφίσει τα πάντα στη δική του ζωή και όπως την έζησε, ο διάσημος ηθοποιός είπε: «Μια μέρα θα μου τελειώσουν τα καύσιμα. Μια μέρα θα πω: "Δεν πρόκειται να συμβεί. Δεν βγαίνω έξω σήμερα". Αν έρθει αυτό, θα το επιτρέψω στον εαυτό μου. Είμαι 62 ετών».

Όπως τόνισε, αν και μόλις 62 ετών, μπορεί να συμβεί να φύγει από τη ζωή, όμως όπως επεσήμανε, δεν φοβάται πλέον τον θάνατο.

Και η αλήθεια είναι ότι ο Μάικλ Τζ. Φοξ δεν έχει περάσει και λίγα όλα αυτά τα χρόνια που παλεύει με την ασθένειά του. Έχει τραυματιστεί αρκετές φορές λόγω αστάθειας που τον οδηγούσε συχνά σε πτώσεις και έχει σπασμένο χέρι και σπασμένο ώμο, όμως διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση, όσο το δυνατόν βέβαια και όσο του το επιτρέπει η ασθένειά του.

realmikejfox_1678159599_3052946455689916473_7257442421.jpg

Δεν είναι όμως μόνο αυτή η μάχη που δίνει ο ηθοποιός με την ασθένειά του αλλά και ο αγώνας του για να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Το 2000 δημιούργησε το Ίδρυμα «Michael J. Fox Foundation for Parkinson's Research» ώστε να βοηθάει όλους όσοι έχουν Πάρκινσον ενώ έχει πει πολλές φορές ο ίδιος σε συνεντεύξεις του πως έχει δεσμευτεί, όσο ζει, να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι τους για την εξεύρεση θεραπείας για την ασθένεια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved