Μάθιου Πέρι: Η συγκλονιστική ιστορία πίσω από το τραγούδι που ακούστηκε στην κηδεία του

Μάθιου Πέρι

Hollywood

Μάθιου Πέρι: Η συγκλονιστική ιστορία πίσω από το τραγούδι που ακούστηκε στην κηδεία του

Στο κοιμητήριο Forest Lawn στο Λος Άντζελες, κηδεύτηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής ο Μάθιου Πέρι.

Εκεί συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο "αντίο" στον τηλεοπτκό Τσάντλερ Μπινγκ ενώ από την τελετή δεν έλειπαν φυσικά τα «Φιλαράκια» του.

Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλανκ και Ντέιβιντ Σουίμερ, ήταν εκεί για τον αποχαιρετήσουν. Δάκρυα συγκίνησης έφερε στα μάτια όλων το τραγούδι που ακούστηκε στην κηδεία του ηθοποιού.

Matthew-Perry-Cover.png

Μάθιου Πέρι

Πρόκειται για το «Don't Give Up του Peter Gabriel» και ανάμεσα στους στίχους ακούγεται η φράση: «Μην τα παρατάς, γιατί έχεις φίλους, μην τα παρατάς, δεν είσαι μόνος, μην τα παρατάς, δεν έχει λόγο να ντρέπεσαι, μην τα παρατάς, έχεις ακόμα εμάς»

Η σπαρακτική ιστορία πίσω από τους στίχους

Ο Matthew Perry είχε αποκαλύψει στον Tom Power στο Hot Docs Ted Rogers Cinema στο Toronto ότι το Don't Give Up θα μπορούσε να είναι το soundtrack της βιογραφίας του Friends, Lovers and the Big Terrible Thing.

perry.jpg

«Άκου αυτό το τραγούδι όταν γυρίσεις σπίτι, με τον Peter Fabriel και την Kate Bush. Δεν ξέρω αν το έχεις ακούσει καθώς είναι αρκετά παλιό αλλά είναι υπέροχο. Λένε 'Μην τα παρατάς'. Δηλαδή πώς γίνεται να μη μου αρέσει αυτό; Το video clip έδειχνε απλά εκείνους να αγκαλιάζει ο ένας τον άλλο και η κάμερα γυρνούσε μέχρι να τελειώσει το τραγούδι. Ήταν τόσο ωραίο και το αγάπησα. Όταν υπογράφω το βιβλίο μου πάντα βάζω το Don't give up γιατί δεν πρέπει να τα παρατάς», είχε πει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved