Θρήνος για πρωταγωνιστή! 'Εχασε την κόρη του σε πρόωρο τοκετό: «Θρηνούμε αυτή την αβάσταχτη απώλεια»
Hollywood

Θρήνος για πρωταγωνιστή! 'Εχασε την κόρη του σε πρόωρο τοκετό: «Θρηνούμε αυτή την αβάσταχτη απώλεια»

Θρήνος για τον πρωταγωνιστή του Game Of Throne, Thor Bjornsson και την σύζυγό του.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από ανάρτησή του ίδιου, το ζευγάρι θρηνεί την απώλεια της κόρης του η οποία δεν κατάφερε να επιβιώσει και χάθηκε μετά από πρόωρο τοκετό.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από μια συγκλονιστική ανάρτηση.

kelc33_1699617016_3232944314445780533_7498381.jpg

«Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε τη γέννηση της κόρης μας Γκρέις Μόργκαν Χαφτχορσντότιρ που γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου στις 21,5 εβδομάδες κύησης. Μετά από αισθητή μείωση της κίνησης διαπιστώσαμε ότι η καρδιά της είχε σταματήσει να χτυπάει. Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τον πόνο μας γι’ αυτή την απώλεια ή την ευτυχία που μπορέσαμε να περάσουμε χρόνο με την κόρη μας.


Είναι απολύτως όμορφη, με ξανθές βλεφαρίδες και ένα μικρό χαμόγελο για τη μαμά και τον μπαμπά. Η αγάπη που νιώθουμε γι’ αυτήν είναι συντριπτική. Η θλίψη που νιώθουμε θα είναι μαζί μας για πάντα, αλλά το ίδιο και η αγάπη. Όλες οι ελπίδες και τα όνειρά μας γι’ αυτήν τα χάσαμε, αλλά ξέρω ότι θα είναι ξανά μαζί μας.
Το πνεύμα της θα ζει μέσα από εμάς και τα αδέρφια της. Ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή αυτή τη στιγμή καθώς θρηνούμε αυτή την αβάσταχτη απώλεια. Σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια και για την υποστήριξή σας», έγραψε στην ανάρτησή του.

Δες φωτογραφίες στη gallery

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved