Πάτρικ Ντέμπσεϊ: Ο πιο σέξι εν ζωή άντρας του 2023, ήταν παντρεμένος με γυναίκα 27 χρόνια μεγαλύτερη
Hollywood

Πάτρικ Ντέμπσεϊ: Ο πιο σέξι εν ζωή άντρας του 2023, ήταν παντρεμένος με γυναίκα 27 χρόνια μεγαλύτερη

Πριν από πολλά χρόνια και συγκεκριμένα όταν ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ, ο οποίος προσφάτως ανακηρύχθηκε ο πιο σέξι εν ζωή άντρας, ξεκινούσε την καριέρα του στην υποκριτική, γνώρισε τη γυναίκα που έμελλε να είναι και η πρώτη σύζυγός του. 

Ο λόγος για τη Rochelle Parker, Ρόκι για τους φίλους που είναι επίσης ηθοποιός και γνωρίστηκαν όταν εκείνος ήταν 18 ετών και εκείνη... 45!

https://www.instagram.com/p/CVVoO9kJDai/

Η γνωριμία τους έγινε στα γυρίσματα της θεατρικής παραγωγής Brighton Beach Memoirs, όπου ο Dempsey υποδυόταν τον έφηβο ανιψιό της Parker.

To ζευγάρι παντρεύτηκε τρία χρόνια μετά και έδειχνε να είναι ευτυχισμένο μέχρι που άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα σύννεφα στον γάμο του.

Μόνο βελούδινο δεν ήταν το διαζύγιο

Στα... επτά χρόνια φαγούρας άρχισαν και οι αλληλοκατηγορίες, ειδικά από τη μεριά της Πάρκερ η οποία στη δικαστική τους διαμάχη έφτασε να κατηγορήσει τον διάσημο ηθοποιό και για κακοποιητική συμπεριφορά και ενδοοικογενειακή βία.

Συγκεκριμένα, η Πάρκερ κατηγόρησε τον Ντέμπσεϊ ότι της επιτέθηκε στα γυρίσματα της ταινίας Can't Buy Me Love το 1987. Και όπως ανέφερε η αίτηση διαζυγίου της: «Ενώ βρισκόμασταν στα γυρίσματα της ταινίας με χτύπησε γιατί, όπως ισχυρίστηκε, ήθελε να δει πώς είναι να δέρνεις μια γυναίκα! Τώρα υποφέρω από αρθρίτιδα στο χέρι μου από τον τραυματισμό που μου προκάλεσε... Η σωματική κακοποίηση περιελάμβανε επίσης ένα σπασμένο δάχτυλο όταν ο κατηγορούμενος με έσπρωξε με δύναμη μέσα σε ένα όχημα και έκλεισε την πόρτα που έπιασε το δάχτυλό μου».

https://www.instagram.com/p/2f11Q8o5l9/

Η Πάρκερ κατηγόρησε επίσης τον σύζυγό της για απιστία με άλλη γυναίκα. Το ζευγάρι πήρε οριστικά διαζύγιο το 1994 αλλά η έκπληξη από την πλευρά εκείνης ήρθε το 2006 όταν βγήκε δημόσια και είπε ότι οι ισχυρισμοί της περί κακοποιητικής συμπεριφοράς εκείνου, δεν ίσχυαν και πως είχε παρασυρθεί από όσους τη συμβούλευαν εκείνον τον καιρό. «Στη διαδικασία ενός διαζυγίου, μερικές φορές οι άνθρωποι λένε πράγματα που συνήθως δεν θα έλεγαν. Αλλά οι δηλώσεις για σωματική και ψυχική κακοποίηση, καθώς και για αλκοολισμό και χρήση ναρκωτικών, είναι ψευδείς» είχε δηλώσει τότε, θέλοντας να αποκαταστήσει τη φήμη και το όνομα του πρώην συζύγου της. Πάντως, η Πάρκερ έφυγε από τη ζωή το 2014 σε ηλικία 74 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο που εμφανίστηκε στο λαιμό της.

Όσο για τον Πάτρικ Ντέμπσεϊ, βρήκε την οικογενειακή ευτυχία που επιζητούσε στο πρόσωπο της συζύγου του Jillian Flink την οποία και παντρεύτηκε το 1999. Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά, την 20χρονη σήμερα Talula και τα δίδυμα Darby και Sullivan, που είναι 15 ετών.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved