Μιράντα Κερ: Και όμως, έχει σε φωτό την πρώτη χειραψία με τον σύζυγό της, 9 χρόνια πριν!
Hollywood

Μιράντα Κερ: Και όμως, έχει σε φωτό την πρώτη χειραψία με τον σύζυγό της, 9 χρόνια πριν!

Ήταν Νοέμβριος του 2014 όταν διασταυρώθηκαν για πρώτη φορά οι ματιές ενός ζευγαριού που έμελλε να ερωτευτεί, να παντρευτεί και να αποκτήσει τρία παιδιά! 

Συγκεκριμένα ήταν 8 Νοεμβρίου του 2014 όταν για πρώτη φορά συναντήθηκε η Μιράντα Κερ με τον μετέπειτα σύζυγό της Ewan Spiegel και αυτή η στιγμή έχει απαθανατιστεί από τους φωτογράφους και φυσικά το διάσημο μοντέλο από την Αυστραλία θεωρεί το συγκεκριμένο στιγμιότυπο ως μία από τις πιο σημαντικές φωτογραφίες του άλμπουμ της.

Είχαν συναντηθεί εκέινη την ημέρα σε μια εκδήλωση του οίκου Louis Vuitton στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία και πώς «σταματάει» και για τους δύο ο χρόνος όταν κοιτάζονται βαθιά μέσα στα μάτια.

https://www.instagram.com/p/CzX1890upLv/

Στη λεζάντα, το διάσημο μοντέλο έγραψε στην ανάρτηση που έκανε κάτω από τη φωτογραφία: «η μοίρα τούς έφερε μαζί» και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο γιόρτασε δημόσια την επέτειο της γνωριμίας της με τον άντρα της ζωής της.

Μία ξεχωριστή ιστορία αγάπης

Η 40χρονη καλλονής και ο 33χρονος δισεκατομμυριούχος συνιδρυτής του Snapchat είχαν αρχίσει να βγαίνουν μαζί το 2015 και παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2017. Και τώρα το ζευγάρι περιμένει το τρίτο του παιδί μαζί μιας και η Μιράντα Κερ έχει ακόμα ένα παιδί από προηγούμενη σχέση της με τον Ορλάντο Μπλουμ.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved