Η Μαρία Μενούνος φτιάχνει φασολάδα μαζί με τον πατέρα της στην... ατελείωτη κουζίνα της!
Hollywood

Η Μαρία Μενούνος φτιάχνει φασολάδα μαζί με τον πατέρα της στην... ατελείωτη κουζίνα της!

Ένα πράγμα που μπορεί να ζηλέψει η Eλληνίδα μαγείρισσα είναι σίγουρα μία τεράστια κουζίνα που θα είναι λειτουργική, εργονομική και άνετη ώστε να έχει τη δυνατότητα να μαγειρεύει χωρίς πολλή προσπάθεια. 

Και σίγουρα αυτό το έχει εξασφαλίσει στο σπίτι της στις Ηνωμένες Πολιτείες η Μαρία Μενούνος η οποία διαθέτει μία τεράστια κουζίνα με όλες τις ανέσεις και τα κομφόρ.

Έτσι, όταν έχει τα υλικά για κάτι που έχει σκεφτεί να μαγειρέψει, δεν έχει αντικειμενικές δυσκολίες μέσα στην τεράστια, σχεδόν ατελείωτη κουζίνα της, που είναι και ένας από τους χώρους όπου περνάει πολύ χρόνο. Όχι βέβαια επειδή μαγειρεύει συνέχεια. Είπαμε, μαγειρεύει αλλά δεν είναι και δεινή μαγείρισσα, όταν μιλάμε για γυναίκα καριέρας με τόσες πολλές υποχρεώσεις.

Ειδικά μετά την άφιξη της κόρης της, Αθηνάς πριν από περίπου τρεις μήνες, η οποία ήρθε στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας, η Μαρία Μενούνος έχει ακόμα λιγότερα χρόνο.

Όμως, γι' αυτό έχει στο πλευρό της τα αγαπημένα της πρόσωπα, όπως είναι ο πατέρας της, Κώστας Μενούνος ο οποίος είναι λάτρης της ελληνικής κουζίνας.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε μάλιστα η Μαρία, απεικονίζονται οι δυο τους να έχουν κατακλύσει την κουζίνα και να μαγειρεύουν ένα αγαπημένο και άκρως ελληνικό παραδοσιακό πιάτο, την περίφημη φασολάδα.

Όπως έγραψε και στην ανάρτησή της, πρόκειται για τη σούπα από φασόλια των Ελλήνων που τα τρώνε πολύ συχνά.

Ο μπαμπάς Κώστας ο οποίος πλέον δηλώνει και ευτυχισμένος παππούς, είχε ψιλοκόψει κρεμμύδια, πράσο, πιπεριά, σέλερι και τόσα άλλα λαχανικά που νοστιμίζουν το φαγητό και είχε ξεκινήσει την παρασκευή της συγκεκριμένης συνταγής που... μύρισε Ελλάδα!

Δείτε το βίντεο με τη μαγειρική του Κώστα και της Μαρίας Μενούνος:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved