Βραβεύτηκε ως τραγούδι της Χρονιάς το «Fast Car» της Τρέισι Τσάπμαν, 35 χρόνια μετά την κυκλοφορία
Hollywood

Βραβεύτηκε ως τραγούδι της Χρονιάς το «Fast Car» της Τρέισι Τσάπμαν, 35 χρόνια μετά την κυκλοφορία

Μερικές φορές είναι απαραίτητο και πολύ χρήσιμο να έχεις μεγάλη υπομονή για να δεις τους κόπους σου να ανταμείβονται. Πάντως, στην περίπτωση της Τρέισι Τσάπμαν συνέβη ακριβώς αυτό. 

Η γνωστή τραγουδοποιός που στα τέλη της δεκαετίας του '80 και αρχές της δεκαετίας του '90 είχε γνωρίσει επιτυχία με τα τραγούδια της, ανάμεσά τους και το Fast Car, πριν από λίγες μέρες βραβεύτηκε για το συγκεκριμένο κομμάτι σε επανεκτέλεση το οποίο έλαβε στα βραβεία CMA (Country Music Awards) το τιμητικό βραβείο για το τραγούδι της χρονιάς.

tracychapmanonline_1699513547_3232076353154557382_648688611.jpg

Μπορεί η ίδια να μην κατάφερε να παρευρεθεί στη βραδιά απονομής όμως η παρουσιάστρια Σάρα Έβανς διάβασε ένα σημείωμά της στο οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είναι μεγάλη τιμή για το τραγούδι μου να έχει αυτή την αναγνώριση έπειτα από 35 χρόνια από το ντεμπούτο του. Ευχαριστώ τα CMAs και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Λουκ και σε όλους τους θαυμαστές του «Fast Car»».

Σύμφωνα μάλιστα με το περιοδικό Rolling Stone η νίκη αυτή της Τρέισι Τσάπμαν την καθιστά τον πρώτο μαύρο καλλιτέχνη που παίρνει ποτέ το συγκεκριμένο βραβείο στην 57χρονη ιστορία των συγκεκριμένων βραβείων της κάντρι μουσικής.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved