Κέβιν Μπέικον - Κίρα Σέντγουικ: Τρολάρουν τους Μπέκαμ χορεύοντας στην κουζίνα τους
Hollywood

Κέβιν Μπέικον - Κίρα Σέντγουικ: Τρολάρουν τους Μπέκαμ χορεύοντας στην κουζίνα τους

Γιατί όλοι μπορούν τελικά να χορέψουν στην κουζίνα τους σαν τους Μπέκαμ.

Ο Κέβιν Μπέικον και Κίρα Σέντγουικ θέλοντας να τρολάρουν τους Μπέκαμ χόρεψαν στην κουζίνα τους σπιτιού τους και μοιράστηκαν το βίντεο με τους followers τους.

kevinbacon_1693592656_3182408321156586021_288571959.jpg

Κέβιν Μπέικον - Κίρα Σέντγουικ

«Τελικά το περάσαμε το τέστ των Μπέκαμ;» σημείωσε με χιούμορ ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, Κέβιν Μπέικον. «Φυσικά και το περάσατε με άριστα» απάντησε ο Ντέβιντ Μπέκαμ. Θυμίζουμε ότι στο τέλος του τελευταίου επεισοδίου της σειράς του Netflix «Beckham», ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η Βικτόρια Μπέκαμ χόρεψαν μαζί το ντουέτο Kenny Rogers-Dolly Parton «Islands in the Stream» του 1983 και φυσικά ο χορός τους έγινε viral με αρκετούς επώνυμους να τους αντιγράφουν.

https://www.instagram.com/reel/CzaBB-Dx-Tg/

«Αν κάποιος μου έλεγε ότι στα 22 μου, θα συναντούσα τον άνδρα που θα παντρευόμουν και στα 23 θα ήμουν παντρεμένη και θα είχα παιδί, θα έλεγα ότι έχουν χάσει το μυαλό τους», είχε πει η Σέντγουικ στο «Redbook».

«Πάντα ξέραμε ότι ήμασταν ο ένας για τον άλλο. Και οι δύο ξέραμε ότι αυτό που είχαμε θα κρατούσε για πάντα, οπότε προσπαθούσαμε να λύνουμε ό,τι κι αν συνέβαινε. Οπότε, όταν μαλώναμε, δεν φάνταζε και τόσο τρομακτικό. Δεν μπορείς να είσαι ειλικρινής με κάποιον, όταν νομίζεις ότι πρόκειται να φύγει» είχε συμπληρώσει η ηθοποιός στην ίδια συνέντευξη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved