Κιμ Καρντάσιαν: Οι 7 οικιακοί βοηθοί, οι απλήρωτοι μισθοί, η μήνυση, ο διακανονισμός και η απάντηση
Hollywood

Κιμ Καρντάσιαν: Οι 7 οικιακοί βοηθοί, οι απλήρωτοι μισθοί, η μήνυση, ο διακανονισμός και η απάντηση

Ούτε μια, ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά επτά οικιακοί βοηθοί προχώρησαν σε μήνυση σε βάρος της Κιμ Καρντάσιαν καθώς όπως αναφέρουν η ίδια δεν τους κατέβαλε τους μισθούς τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εκπρόσωποι δεν δέχτηκαν την κατηγορία και πρόβαλλαν ένα επιχείρημα για αυτό. Η ίδια η Κιμ προχώρησε σε διακανονισμό μαζί τους αλλά το ζήτημα είχε πάρει ήδη διαστάσεις.

Η μηνυτήρια αναφορά προήλθε από οφειλές και άλλα εργασιακά ζητήματα. Όπως ανέφεραν οι εργαζόμενοι, εκτός από τις πληρωμές υπήρξαν ανεπαρκείς συνθήκες εργασίας και έλλειψη παροχών.

1675201212798-792733672-kardashian.jpg

Κιμ Καρντάσιαν



Η διάσημη τηλεπερσόνα δεν είναι η μοναδική από την οικογένεια που αντιμετωπίζει αυτές τις κατηγορίες καθώς παρόμοια αγωγή έχει γίνει και κατά της αδελφής της, Κλόε.

Οι εκπρόσωποι της Καρντάσιαν δήλωσαν ότι οι οικιακές βοηθοί προσλήφθηκαν και πληρώθηκαν μέσω τρίτου, απαλλάσσοντάς την, από την άμεση ευθύνη. Tα δύο μέρη συμφώνησαν να επιλύσουν το θέμα μετά την έναρξη συζητήσεων ενώ οι όροι του διακανονισμού παραμένουν αδιευκρίνιστοι.

kardashians-9.jpg



Η αγωγή, που κατατέθηκε αρχικά τον Μάιο του 2021, ισχυριζόταν παραβιάσεις όπως μη καταβολή υπερωριών, ανεπαρκή διαλείμματα για γεύματα και έλλειψη αποζημιώσεων για έξοδα.

Η Καρντάσιαν αρνήθηκε την ευθύνη για τις φερόμενες παραβιάσεις, τονίζοντας ότι είχε προσλάβει μια τρίτη εταιρεία για την πρόσληψη του προσωπικού.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved