Dua Lipa-Ρομέν Γαβράς: Χώρισαν μετά από οκτώ μήνες σχέσης και ένα αξέχαστο καλοκαίρι στην Ελλάδα!
Hollywood

Dua Lipa-Ρομέν Γαβράς: Χώρισαν μετά από οκτώ μήνες σχέσης και ένα αξέχαστο καλοκαίρι στην Ελλάδα!

Ένα από τα πιο hot ζευγάρια της παγκόσμιας showbiz, η Dua Lipa με τον Ρομέν Γαβράς, γιος του διάσημου σκηνοθέτη, Κώστα Γαβρά έδωσαν τέλος στη σχέση τους μετά από οκτώ μήνες κοινής συμβίωσης. 

Σύμφωνα με τη βρετανική Sun το ζευγάρι που το περασμένο καλοκαίρι είχε περάσει αξέχαστες διακοπές στη Σίφνο η οποία είχε μαγέψει την διάσημη ποπ τραγουδίστρια, τελικά αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση του καθώς εκείνη θέλει να επικεντρωθεί στη μουσική της.

«Η Dua και ο Ρομέν έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από ένα ερωτικό καλοκαίρι. Είναι αφοσιωμένη όταν πρόκειται για την καριέρα της και το ζευγάρι έδωσε τέλος στη σχέση του πριν αρχίσουν τα προβλήματα ανάμεσά τους. Ο Ρομέν θεωρούσε τη Dua εργασιομανή, αλλά εκείνη δεν σκοπεύει να φύγει από τον στόχο της για κανέναν» γράφει η ίδια πηγή.

Το ελληνικό καλοκαίρι της Dua Lipa

Οι δύο άλλοτε ερωτευμένοι όταν έκαναν διακοπές στη Σίφνο, είχαν βρεθεί στις πιο απομακρυσμένες παραλίες του νησιού, απολάμβαναν το nightlife αλλά και μοναδικές ελληνικές γεύσεις. Μάλιστα, η Dua Lipa τότε έδειχνε μαγεμένη με τις ομορφιές της χώρας μας και ανέβαζε συνέχεια όμορφα μέρη που εξερευνούσε στα social media.

Αρχικά το ζευγάρι κρατούσε τη σχέση του κρυφή, όμως τον περασμένο Μάρτιο την επιβεβαίωσε κάνοντας κοινή εμφάνιση στην επίδειξη μόδας του Yves Saint Laurent στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

Οι φωτογραφίες της Dua Lipa από το δωμάτιο του παρισινού ξενοδοχείου τότε, είχαν κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αλλά μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχε αποκαλύψει ποιος τη φωτογράφιζε.

Ο γιος του σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά, Ρομέν, διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με τη διάσημη Ρίτα Όρα, τη Βρετανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιό αλβανικής καταγωγής. Πλέον, αποτελεί παρελθόν και η σχέση του με την Dua Lipa η οποία δείχνει αποφασισμένη να αφοσιωθεί στη μουσική της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved