«Σχεδόν πέθανα, είδα το τούνελ» - Η πρώτη εμφάνιση του Τζέιμι Φοξ μετά την περιπέτεια της υγείας του
Hollywood

«Σχεδόν πέθανα, είδα το τούνελ» - Η πρώτη εμφάνιση του Τζέιμι Φοξ μετά την περιπέτεια της υγείας του

Ο Τζέιμι Φοξ βρέθηκε στην τελετή απονομής των βραβείων Critics Choice Association Celebration of Cinema & Television Honoring Black, Latino & AAPI Achievements και ήταν άκρως συγκινημένος στην πρώτη εμφάνιση μετά την περιπέτεια υγείας του.

Ο 55χρονος ηθοποιός με δάκρυα στα μάτια παρέλαβε το βραβείο Vanguard και μετά το πολύ δυνατό χειροκρότημα του κοινού, θέλησε να μιλήσει για την περιπέτεια υγείας του.

«Ξέρετε, είναι τρελό, δεν μπορούσα να το κάνω αυτό πριν από έξι μήνες – δεν μπορούσα πραγματικά να περπατήσω.

Jamie-Foxx.webp

Δεν είμαι κλώνος, δεν είμαι κλώνος. Ξέρω πολλούς ανθρώπους που έλεγαν ότι με κλωνοποίησαν. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Έχω περάσει κάποια πράγματα. Τώρα εκτιμώ το κάθε λεπτό – είναι διαφορετικά», είπε αρχικά ο Τζέιμι Φοξ και συνέχισε:

«Δεν θα ευχόμουν αυτό που πέρασα ούτε στον χειρότερο εχθρό μου γιατί είναι δύσκολο όταν σχεδόν πεθαίνεις… όταν βλέπεις το τούνελ. Εγώ είδα το τούνελ – δεν είδα το φως. Έχω ένα νέο σεβασμό για τη ζωή. Έχω ένα νέο σεβασμό για την τέχνη μου. Είδα τόσες πολλές ταινίες και άκουσα τόσα πολλά τραγούδια για να περάσει ο χρόνος. Μην εγκαταλείπεις την τέχνη σου, φίλε, μην τα παρατάς».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved