Shannen Doherty: Αποκάλυψε πώς έμαθε μια μέρα πριν το χειρουργείο της ότι ο άντρας της την απατά

Σάνεν Ντόχερτι 

Hollywood

Shannen Doherty: Αποκάλυψε πώς έμαθε μια μέρα πριν το χειρουργείο της ότι ο άντρας της την απατά

Μέσα από το πρώτο επεισόδιο του podcast της με τίτλο, Let’s Be Clear with Shannen Doherty, η ηθοποιός κάνει αποκαλύψεις.

Η Shannen Doherty έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για τη μάχη της με τον καρκίνο και πώς έχει επηρεάσει τη ζωή της. Αυτή τη φορά όμως η ίδια αποκάλυψε για το πώς έμαθε μια μέρα πριν το χειρουργείο της ότι ο άτρας της την απατά!

the90sdoherty_1701430537_3248157226869303588_52226583836.jpg

«Πήγα σε εκείνο το χειρουργείο νωρίς το πρωί και αφού έμαθα ότι ο γάμος μου είχε ουσιαστικά τελειώσει, αφού ο σύζυγός μου διατηρούσε δεσμό επί δύο χρόνια. Το να μην είναι μαζί μου στο χειρουργείο, ενώ το ήθελε, ήταν δύσκολο, μα ένιωθα προδομένη», λέει.

«Στο τέλος της ημέρας, απλά ένιωσα τόσο απίστευτα αδικημένη από κάποιον με τον οποίο ήμουν μαζί για 14 χρόνια, από κάποιον που αγαπούσα με όλη μου την καρδιά. Το να πρέπει να περάσεις όλα αυτά ενώ προσπαθείς να καταλάβεις αν θα πάρεις ένα αναθεματισμένο διαζύγιο και να προσπαθείς να βρεις την αλήθεια»

«Αν μοιράζεστε 14 χρόνια μαζί και απατήσατε, δεν δικαιούται αυτό το άτομο την απόλυτη αλήθεια, ανεξάρτητα από το πόσο πολύ τον πληγώνει;» είπε, προσθέτοντας ότι «μίλησε επίσης με τη φίλη με την οποία με απάτησε», λέει

Δες το σχετικό βίντεο

https://www.instagram.com/reel/C0hGg-0qfpa/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved