«Κανείς δεν ξέρει πόσος χρόνος του έχει απομείνει»-Νέες αποκαλύψεις για την υγεία του Μπρους Γουίλις
Hollywood

«Κανείς δεν ξέρει πόσος χρόνος του έχει απομείνει»-Νέες αποκαλύψεις για την υγεία του Μπρους Γουίλις

Σε νέες αποκαλύψεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας του προχώρησε συνεργάτης του Μπρους Γουίλις, μεταφέροντας τα άσχημα νέα.

«Μόλις ο Bruce είχε αυτήν τη διάγνωση, όλοι ήρθαν κοντά για να διατηρήσουν τη μνήμη του ζωντανή. Είναι όλοι εκεί όλη την ώρα. Αυτή η εμπειρία έφερε όλη την οικογένεια ακόμα πιο κοντά. Κανείς δεν ξέρει πόσος χρόνος έχει απομείνει στον Bruce. Οπότε απολαμβάνουν κάθε στιγμή που έχουν μαζί του»

willis-(4).jpg

«Έχει πολλές περισσότερες κακές μέρες από τις καλές τους τελευταίους μήνες, έχει φροντίδα όλο το 24ωρο, αλλά τουλάχιστον ένα μέλος της οικογένειας είναι πάντα μαζί του», ανέφερε.

1684846372554-561726689-willis-(1).jpg

Η σύζυγος του Μπρους Γουίλις, Έμα Χέμινγκ σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Today Show αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιτωπίζει ένας ασθενής που πάσχει από τη συγκεκριμένη νόσο αλλά και η οικογένειά του μαζί με αυτόν. «Η άνοια είναι μια δύσκολη ασθένεια, δύσκολη για το άτομο που διαγιγνώσκεται αλλά και για όλη την οικογένεια -είναι αλήθεια αυτό που λένε ότι πρόκειται για μια οικογενειακή ασθένεια».

willis-(3).jpg

Εκείνο που έδειξε να στενοχωρεί περισσότερο τη γυναίκα του Μπρους Γουίλις είναι το γεγονός ότι λόγω της ασθένειάς του έχει χάσει τη χαρά της ζωής καθώς ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος ζωντάνια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved