Δάκρυσε ο Τζέιμι Φοξ! «Δεν μπορούσα να περπατήσω»
Hollywood

Δάκρυσε ο Τζέιμι Φοξ! «Δεν μπορούσα να περπατήσω»

Για περίπου τρεις εβδομάδες είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Ατλάντα το προηγούμενο διάστημα ο διάσημος ηθοποιός Τζέιμι Φοξ χωρίς κανείς να γνωρίζει τα ακριβή αίτια.

Ο διάσημος ηθοποιός όμως «έλυσε» τη σιωπή του όταν μίλησε στην τελετή απονομής των βραβείων Critics Choice Association Celebration of Cinema & Television Honoring Black, Latino & AAPI Achievements για την περιπέτεια με την υγεία του.

fox-(2).jpg

«Ξέρετε, είναι τρελό, δεν μπορούσα να το κάνω αυτό πριν από έξι μήνες – δεν μπορούσα πραγματικά να περπατήσω.

Δεν είμαι κλώνος, δεν είμαι κλώνος. Ξέρω πολλούς ανθρώπους που έλεγαν ότι με κλωνοποίησαν εκεί έξω. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Έχω περάσει κάτι, έχω περάσει κάποια πράγματα. Τώρα εκτιμώ κάθε λεπτό – είναι διαφορετικό» είπε. «Δεν θα ευχόμουν αυτό που πέρασα στον χειρότερο εχθρό μου γιατί είναι δύσκολο όταν σχεδόν τελειώνει… Όταν βλέπεις το τούνελ. Εγώ είδα το τούνελ – δεν είδα το φως».

fox-(5).jpg

«Έχω ένα νέο σεβασμό για τη ζωή. Έχω ένα νέο σεβασμό για την τέχνη μου. Είδα τόσες πολλές ταινίες και άκουσα τόσα πολλά τραγούδια προσπαθώντας να περάσει ο χρόνος. Μην εγκαταλείπεις την τέχνη σου, φίλε, μην τα παρατάς», είπε ανάμεσα σε άλλα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved