Τζορτζ Κλούνει: Αυτό είναι το μυστικό του για να πείθει τα δίδυμα παιδιά του να κάθονται φρόνιμα
Hollywood

Τζορτζ Κλούνει: Αυτό είναι το μυστικό του για να πείθει τα δίδυμα παιδιά του να κάθονται φρόνιμα

Τι κάνει ο Τζορτζ Κλούνει όταν τα δίδυμα παιδιά του κάνουν αταξίες;

Ο ηθοποιός έχει βρει το τέλειο κόλπο και παραδοσιακό θα λέγαμε, γιατί κι εμείς το έχουμε κάνει και πάντα πετυχαίνει. ««Έχω ένα άσσο στο μανίκι μου με τα παιδιά», μοιράστηκε ο Τζορτζ με το περιοδικό People. «Αν δεν συμπεριφέρονται καλά, ακόμα κι αν είναι Ιούλιος, προσποιούμαι ότι τηλεφωνώ στον Άγιο Βασίλη».

clooney.jpg

Αυτή η ατάκα του είναι αρκετή να πείσει ώστε να σταματήσουν να κάνουν αταξίες μιας που τα εξάχρονα Alexander και Ella έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στον σάκο του Άη Βασίλη.

Ο ίδιος, μάλιστα, ανέλυσε την τεχνική του, εξηγώντας: «Όταν ξυπνούν το πρωί και κάνουν φασαρία, κάθομαι έξω από την πόρτα τους και φωνάζω: “Α, γεια σου, Άγιε Βασίλη” Τότε κάνω “Ho ho ho”, μιμούμενος τον Άη Βασίλη. “Τι κάνεις εδώ;”, συνεχίζω και ο “Άγιος” απαντά: “Σιγουρεύομαι ότι τα παιδιά σου είναι καλά παιδιά”…και συνεχίζω: “Νομίζω πώς είναι, Άγιε Βασίλη”. Και τότε τα ακούς να λένε: “Είμαστε, είμαστε!” Και τότε βγαίνουν και είναι φρόνιμα, ενώ ο Άγιος έχει εξαφανιστεί» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

George-Clooney-Amal-Alamuddin.jpg

«Πηγαίνω όπου με πάει η ζωή μου και ο κόσμος. Δεν περίμενα να αποκτήσω παιδιά και μια σύζυγο σε αυτό το σημείο της ζωής μου και τότε εμφανίστηκε η Αμάλ. Οπότε όλα άλλαξαν για μένα με έναν σημαντικά όμορφο και αναπάντεχο τρόπο. Πάντα ήμουν πολύ εργατικός και σε αυτό πίστευα πολύ. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα ευχόμουν να είχα κάνει διαφορετικά αλλά αν όλα καταλήγουν εδώ, τότε μάλλον ήταν απαραίτητα», έχει πει για τις αλλαγές στη ζωή του με την πατρότητα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved