Hailey Bieber και Lori Harvey έφτιαξαν gingerbread house με τις πυτζάμες (video)
Hollywood

Hailey Bieber και Lori Harvey έφτιαξαν gingerbread house με τις πυτζάμες (video)

Ένα μοναδικό γιορτινό διαγωνισμό έκαναν η Hailey Bieber και η Lori Harvey στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής της πρώτης Who’s In My Bathroom? στο YouTube.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, οι δυο τους έκαναν διαγωνισμό κατασκευής gignerbread house και πριν ξεκινήσει η ιδιαίτερη χριστουγεννιάτικη πρόκληση, η Harvey και η Bieber συζήτησαν για τις παραδόσεις των γιορτών και τις αγαπημένες τους αναμνήσεις.

Η Lori Harvey, αποκάλυψε πως μία από τις παραδόσεις της οικογένειάς της στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι είναι να τρώνε ψωμάκια βουτηγμένα σε σοκολάτα, ενώ η Hailey Bieber παραδέχτηκε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ πώς ένιωσε όταν ανακάλυψε πως ο Άγιος Βασίλης δεν είναι αληθινός.

«Η μαμά μου συζητούσε με την αδερφή μου και όταν μπήκα στο δωμάτιο τις άκουσα. “Ο Άγιος Βασίλης δεν είναι αληθινός;” – θυμάμαι να το λέω αυτό. Τότε η μαμά μου μου απάντησε πως όχι και το ίδιο ισχύει και το λαγουδάκι του Πάσχα και τη νεράιδα των δοντιών».

Ο διαγωνισμός

Οι δύο φίλες που φορούσαν onesies σε χριστουγεννιάτικο μοτίβο που θύμιζαν ξωτικό, κλήθηκαν να χτίσουν το γλυκό σπιτάκι τους μέσα σε τρία λεπτά. Έπειτα, η νικήτρια θα έβγαινε από τις ψήφους του κοινού.

HAR3.jpg

Νικήτρια τελικά αναδείχθηκε η Lori Harvey.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved