Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Οι δύο λέξεις για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε συναυλία και ο «ύμνος του χωρισμού»
Hollywood

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Οι δύο λέξεις για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε συναυλία και ο «ύμνος του χωρισμού»

Μία μεγάλη συναυλία στο Λας Βέγκας έδωσε ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ στην οποία παραβρέθηκαν λαμπεροί καλεσμένοι.

Συγκεκριμένα ο κορυφαίος καλλιτέχνης χάρησε μοναδικές στιγμές στους καλεσμένους του opening του ξενοδοχείου Fontainebleau.

Ο 42χρονος τραγουδιστής φορώντας λευκό σμόκιν και παπιγιόν ανέβηκε στη σκηνή και ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους ερμηνεύοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Snapinsta.app_410255672_1526284094800049_2421263851361458734_n_1080.jpg

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ

Ανάμεσα σε άλλο ερμήνευσε και ένα από τα μεγαλύτερα hit του που θεωρείται «ύμνος του χωρισμού» με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Ο λόγος για το «Cry me a river» και μάλιστα, πριν ξεκινήσει το τραγούδι, απευθύνθηκε στο κοινό και είπε δύο λέξεις: «Καμία ασέβεια».

Το συγκεκριμένο κομμάτι κατακρίθηκε από την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στα απομνημονεύματά της «The Woman In Me» λόγω της σύνδεσής του με τον τραυματικό χωρισμό της με τον τραγουδιστή του NSYNC την ίδια χρονιά.

Τι είπε η Μπρίτνεϊ για το «Cry me a river»
Στα απομνημονεύματά της, η 42χρονη έγραψε για το πώς ένιωθε «χωρίς φωνή» αφού ο πρώην της κυκλοφόρησε την κορυφαία επιτυχία του.

«Ένιωσα ότι δεν υπήρχε τρόπος εκείνη τη στιγμή να πω τη δική μου πλευρά της ιστορίας», έγραψε στο βιογραφία της η Σπίαρς. «Δεν μπορούσα να εξηγήσω, γιατί ήξερα ότι κανείς δεν θα έπαιρνε το μέρος μου όταν ο Τζάστιν είχε πείσει τον κόσμο για την εκδοχή του. Δεν νομίζω ότι ο Τζάστιν συνειδητοποίησε τη δύναμη που είχε να με ντροπιάσει. Δεν νομίζω ότι έχει καταλάβει μέχρι σήμερα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved