Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Είναι τόσο περίεργο να είσαι single»
Hollywood

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Είναι τόσο περίεργο να είσαι single»

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς προβληματίζεται για τη νέα εργένικη ζωή της σχεδόν τέσσερις μήνες μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε ο εν διαστάσει σύζυγός της Σαμ Ασγκάρι.

«Είναι τόσο περίεργο να είσαι single... Είχα πολύ χρόνο να κοιτάξω πραγματικά πίσω με όλα τα καλά και τα κακά», έγραψε η τραγουδίστρια σε μια μακροσκελή ανάρτηση που μοιράστηκε στο Instagram την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου.

britneyspears_1696290857_3205042468135207490_12246775.jpg

Britney Spears

«Συνειδητοποίησα ότι δεν μιλάω καθόλου όμορφα στον εαυτό μου... Χειραγωγούμαι εύκολα και εκφράζω ανοιχτά τα συναισθήματά μου... Αλλά σίγουρα τα αλλάζω όλα αυτά».

1675213483496-37415457-spears.jpg

Η Σπίαρς - που ήταν με την Ασγκάρι για επτά χρόνια - πρόσθεσε ότι «ειλικρινά βαριέται» από το να κάνει «το ίδιο πράγμα κάθε μέρα» ως ελεύθερη γυναίκα. Ωστόσο, σημείωσε ότι είναι περήφανη για τη ζωή της σήμερα. «Ο τρόπος που ζω τη ζωή μου είναι δικός μου», συνέχισε, προσθέτοντας: «Είχα τόσους πολλούς ανθρώπους να παρεμβαίνουν σε αυτό... Αλλά το να ξέρω ότι είναι εντάξει να είμαι εγωιστής με τη ζωή μου και να την απολαμβάνω είναι καταπληκτικό!!! θα πω ότι η ρουτίνα και οι καθημερινές μου υποθέσεις φαίνονται ανόητες μερικές φορές... Η μαμά μου συνήθιζε πάντα να επισκέπτεται τις αδελφές στο Καθολικό Σχολείο της Αγίας Μαρίας... Πήγαινε όταν ήμουν μικρότερη και οι καλόγριες μου έδιναν πάντα μπισκότα... Μου άρεσε να πηγαίνω εκεί γιατί ο ήλιος έβγαινε πάντα και ήταν όμορφα εκεί... Είναι περίεργο γιατί έχω έναν μικρό κήπο με λουλούδια στο μπαλκόνι μου έξω από το δωμάτιό μου... Όταν τον φωτογραφίζω η ψευδαίσθηση είναι ότι συνδέεται με τα δέντρα έξω .. Είναι πολύ όμορφο όταν ο ήλιος πέφτει στο σωστό σημείο... Οι εικόνες μοιάζουν σαν διαμάντια που γυαλίζουν παντού... Κάθε φορά που βγαίνω εκεί έξω σκέφτομαι τις αδελφές στην εκκλησία που πήγαινα... Ειλικρινά δεν είμαι καν σίγουρη γιατί γράφω αυτές τις ανοησίες!!! Ω, αυτή η εικόνα». 0 29xpovos Ασγκάρι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τη 42χρονη non σταρ τον Αύγουστο μετά από λίγο παραπάνω από έναν χρόνο γάμου. Ως ημερομηνία του χωρισμού τους αναφέρθηκε η 28η Ιουλίου.

Πηγή Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved