Τα φιλαράκια: Αυτό είναι το καλύτερο χριστουγεννιάτικο επεισόδιο όλων των εποχών της θρυλικής σειράς
Hollywood

Τα φιλαράκια: Αυτό είναι το καλύτερο χριστουγεννιάτικο επεισόδιο όλων των εποχών της θρυλικής σειράς

Μια ψηφοφορία που έκανε το ο επίσημος λογαριασμός της σειράς Friends (Τα φιλαράκια) στο Instagram σε συνεργασία με την Warner Bros, ανέδειξε το καλύτερο χριστουγενιάτικο επεισόδιο των Friends.

Οι φαν της σειράς της δεκαετίας του '90 που ακόμα και σήμερα, σχεδόν 35 χρόνια μετά συνεχίζει να γνωρίζει τεράστια επιτυχία, κλήθηκαν να αναδείξουν το καλύτερο χριστουγεννιάτικο επεισόδιο ανάμεσα σε 8 επιλογές που είχαν.

Οι θαυμαστές των Friends μετά από την ψηφοφορία ανέδειξαν λοιπόν ως καλύτερο αυτό που ο Joey προσπαθεί να φιλήσει την Janine στο γύρισμα του Dick Clark's New Year's Rockin' Eve ενώ η Monica και ο Ross κάνουν το χορευτικό τους από το Λύκειο. Στο μεταξύ, η Rachel, η Phoebe και ο Chandler ψάχνουν μέσα στο σπίτι της Monica να ανακαλύψουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα που τους έχει πάρει αλλά όπως πάντα, έχει κρύψει πολύ καλά για να μην τα βρουν.

Fullscreen-capture-22122023-141839.jpg

Στη δεύτερη θέση είναι το επεισόδιο με τίτλο «Where Rachel Quits» είναι από τις πρώτες σεζόν και αφορά στην απόφαση της Ρέιτσελ να παραιτηθεί από τη δουλειά της. Την πρώτη τριάδα κλείνει με το φοβερό και τρομερό Armadillo, ένα εβραϊκό έθιμο που προσπάθησε να γνωρίσει ο Ρος στον γιο του ανήμερα των Χριστουγέννων.

Δείτε παρακάτω πώς ολοκληρώνεται η οκτάδα των κορυφαίων εορταστικών επεισοδίων της θρυλικής σειράς...

https://www.instagram.com/reel/C1FvArROVP6/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved