Έφυγε από τη ζωή ο Ντέιβιντ Σόουλ, πρωταγωνιστής της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς «Starsky & Hutch»
Hollywood

Έφυγε από τη ζωή ο Ντέιβιντ Σόουλ, πρωταγωνιστής της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς «Starsky & Hutch»

Σε ηλικία 80 ετών έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Ντέιβιντ Σόουλ, πρωταγωνιστής στη σειρά που άφησε εποχή, «Starsky & Hutch».

Ο Ντέιβιντ Σόουλ είχε υποδυθεί με μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του '70 τον ντετέκτιβ Κένεθ «Χατς» Χάτσινσον στην αστυνομική σειρά που προβλήθηκε από το 1975 έως το 1979.

Ήταν όμως πολυτάλαντος αφού ήταν και καλός τραγουδιστής, σημειώνοντας μάλιστα και αρκετές επιτυχίες με τις ερμηνείες του σε τραγούδια όπως το «Don't Give Up on Us» και το «Silver Lady», που είχε φτάσει στην κορυφή των βρετανικών charts.

Η σύζυγός του του Χέλεν Σνελ ανακοίνωσε τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Ντέιβιντ Σόουλ - αγαπημένος σύζυγος, πατέρας, παππούς και αδελφός - πέθανε χθες μετά από γενναία μάχη για τη ζωή στην αγαπημένη παρέα της οικογένειας. Μοιράστηκε πολλά εξαιρετικά χαρίσματα στον κόσμο ως ηθοποιός, τραγουδιστής, παραμυθάς, δημιουργικός καλλιτέχνης και αγαπημένος φίλος. Το χαμόγελο, το γέλιο και το πάθος του για τη ζωή θα μείνουν αξέχαστα στους πολλούς των οποίων τις ζωές άγγιξε».

Ο Ντέιβιντ Σόουλ είχε επίσης παίξει και στις ταινίες «Here Come The Brides», «Magnum Force» και «The Yellow Rose». Το 2004 είχε συμμετάσχει και στο remake της τηλεοπτικής σειράς «Starsky & Hutch» όπου ο Μπεν Στίλερ υποδυόταν τον Στάρσκι και ο Όουεν Γουίλσον τον Χατς.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved