Δέσποινα Μοίρου: Η συνάντηση ζωής με τον Εμίρ Κουστουρίτσα & το δώρο-εικόνα Αγίου, που τον συγκίνησε
Η Δέσποινα Μοίρου με τον Εμίρ Κουστουρίτσα
Hollywood

Δέσποινα Μοίρου: Η συνάντηση ζωής με τον Εμίρ Κουστουρίτσα & το δώρο-εικόνα Αγίου, που τον συγκίνησε

Στο μεγάλο αφιέρωμα, για το «36ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου» και του «Studio New Star Art Cinema», στον σπουδαίο σκηνοθέτη Εμίρ Κουστουρίτσα (Emir Kusturica), που διοργανώθηκε στα τέλη Νοεμβρίου, παραβρέθηκε η Δέσποινα Μοίρου.

 

Η δημοφιλής ηθοποιός, είχε παράλληλα την ευκαιρία να παρακολουθήσει και το MasterClass με τον Εμίρ Κουστουρίτσα, ό,τι πιο σπουδαίο, μπορεί να βιώσει ένας ηθοποιός, όπου της δόθηκε και το δίπλωμα, που κοσμεί πλέον, τη μεγάλη συλλογή της με περισσότερα από 69 βραβεία, παγκοσμίως.

Η Ελληνίδα ηθοποιός, ευχαρίστησε για αυτή τη μοναδική εμπειρία ζωής που είχε, τον Νίνο Μικελίδη, αλλά και τον ιδιοκτήτη του θρυλικού σινεμά, NewStarCinema, Βελισσάριο Κοσσυβάκη, που είχε την ευκαιρία, να γνωρίσει από κοντά τον διάσημο σκηνοθέτη, να μιλήσει μαζί του, αλλά και να διδαχθεί από το μάθημά του.

Στο πλαίσιο της ρετροσπεκτίβας για την ταινία “Ο Καιρός των Τσιγγάνων”, ο Εμίρ Κουστουρίτσα συνομίλησε με το κοινό, και η βραβευμένη ηθοποιός τον ρώτησε, τη γνώμη του για την τεχνητή νοημοσύνη, και πώς επηρεάζει την καριέρα των ηθοποιών, μιας και έως και πρόσφατα είχαν απεργίες στην Αμερική. Ο σκηνοθέτης συμφώνησε μαζί της, ότι η τεχνητή νοημοσύνη, θα τα διαλύσει όλα.

Τέλος, η Δέσποινα Μοίρου, του δώρισε μία αγιογραφία του Αγίου Γεωργίου, γνωρίζοντας την προσωπική σύνδεση που έχει ο ίδιος με τον Άγιο, προκαλώντας την μεγάλη συγκίνηση του Εμίρ Κουστουρίτσα, που μοιράστηκε μαζί της, τα όσα σημαίνει για εκείνον, ο Άγιος Γεώργιος, κάτι που η ίδια, υποσχέθηκε να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό.









DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved