Στα... χαρακώματα η οικογένεια του Αλέν Ντελόν! Μηνύει τον γιο του που τον αποκάλεσε... ξεμωραμένο

Η οικογένεια Ντελόν πριν ξεκινήσει ο πόλεμος. 

Hollywood

Στα... χαρακώματα η οικογένεια του Αλέν Ντελόν! Μηνύει τον γιο του που τον αποκάλεσε... ξεμωραμένο

Την πιο μεγάλη κρίση περνάει στον πυρήνα της η οικογένεια του Αλέν Ντελόν μετά τη μήνυση του σπουδαίου Γάλλου ηθοποιού εναντίον του γιου του Άντονι

Όλα ξεκίνησαν μετά τη συνέντευξη που έδωσε στο «Paris Match» ο γιος του Αλέν Ντελόν, Άντονι.

Ο τελευταίος κατηγόρησε τη θεία του, αδελφή του πατέρα του, Ανούσκα ότι «χειραγώγησε» τον 88χρονο ηθοποιό καθώς είναι εύθραυστη η υγεία του τα τελευταία χρόνια.

Τον αποκάλεσε «εξασθενημένο» και «αποδυναμωμένο» τονίζοντας ότι δεν αντέχει να τον βλέπει έτσι. Σε φωτογραφία που ανέβασε ο άλλος μικρότερος γιος του, Αλέν Φαμπιέν είναι εμφανές ότι ο Αλέν Ντελόν είναι εμφανώς αδυνατισμένος και κάπως ταλαιπωρημένος. Στην ίδια συνέντευξη του Άντονι, ο ίδιος είπε ότι έχει πει τα πάντα στην αστυνομία σε ό,τι αφορά την Ανούσκα υποστηρίζοντας στην καταγγελία του ότι δεν τον ενημέρωσε ότι ο Αλέν Ντελόν είχε υποστεί το 2019 εγκεφαλικό επεισόδιο και ότι αργότερα, μεταξύ 2019 και 2022 ο διάσημος ηθοποιός είχε αποτύχει σε πέντε τεστ για την αξιολόγηση της νοητικής λειτουργίας του.

delon-2.jpg

Ο Αλέν Ντελόν με τους δύο γιους του.

Λίγο μετά τις παραπάνω εξελίξεις, ο Κριστόφ Αγιελά, δικηγόρος του Αλέν Ντελόν εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο διάσημος ηθοποιός είναι: «σοκαρισμένος από τον μιντιακό χείμαρρο που ενορχήστρωσε ο γιος του» ενώ τόνισε ότι σκοπεύει να καταθέσει μήνυση στην οποία θα υποστηρίζει ότι οι δηλώσεις του Άντονι Ντελόν προκαλούν πλήγμα στον Αλέν Ντελόν και την κόρη του.

Ο δικηγόρος του Αλέν Ντελόν τόνισε στην ανακοίνωσή του: «Ποιος πατέρας θα το ανεχόταν αυτό;» αντέδρασε ο σταρ, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Ο Αλέν Ντελόν «δεν ανέχεται την επιθετικότητα του γιου του, Άντονι, που δεν σταματάει να λέει ότι έχει ξεμωραθεί» και «διατείνεται ότι έζησε τα τελευταία του Χριστούγεννα».

Από την πλευρά του, ο Άντονι Ντελόν υποστηρίζει ότι ο εισαγγελέας εξετάζει το ενδεχόμενο να θέσει υπό δικαστική προστασία τον Αλέν Ντελόν, βασιζόμενος σε μια ιατρική διάγνωση, σύμφωνα με την οποία ο πατέρας του δεν διαθέτει πλέον ορθή κρίση. Ο εισαγγελέας, από τον οποίο ζητήθηκε να σχολιάσει αυτόν τον ισχυρισμό, δεν είχε απαντήσει μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved