Χρυσές Σφαίρες 2024: Οι λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί!
Hollywood

Χρυσές Σφαίρες 2024: Οι λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί!

Χρυσές Σφαίρες 2024: Μία από τις πιο όμορφες και φαντασμαγορικές βραδιές για τους σταρ του Χόλιγουντ και όχι μόνο είναι αυτή της απονομής των βραβείων Χρυσές Σφαίρες...

Κάποιοι επιμένουν να θεωρούν τα συγκεκριμένα βραβεία προπομπό των Όσκαρ, όμως σίγουρα δίνουν άτυπα το σύνθημα για την επίσημη έναρξη της οσκαρικής περιόδου και ταυτόχρονα μια πρώτη συνάντηση των «υποψήφιων» της χρονιάς σε ένα λαμπερό black tie event.

Και μιας και μιλάμε για μόδα και εντυπωσιακές παρουσίες, οι κυρίες δεν θα μπορούσαν να μη βάλουν τα δυνατά τους για να κάνουν την πιο φαντασμαγορική εμφάνιση, εκείνη που θα συζητηθεί περισσότερο από κάθε άλλη.

Μπορεί σε ό,τι αφορά το διαγωνιστικό κομμάτι των βραβείων να μην δίνουν και πολλή σημασία, όμως οι περισσότεροι σταρ της Μέκκας του κινηματογράφου αλλά και της τηλεόρασης βλέπουν τη βραδιά απονομής ως μία πολύ καλή ευκαιρία για να σαγηνεύσουν πάνω στο κόκκινο χαλί.

Εντυπωσιακή λοιπόν εμφανίστηκε η Helen Mirren η οποία επέλεξε μοβ τουαλέτα του οίκου Dolce & Gabbana την οποία είχε συνδυάσει με ασημένια σανδάλια του Οίκου Sole Bliss και κοσμήματα Harry Winston. Δείτε την παρακάτω:

https://www.instagram.com/reel/C10bNNZrEXS/

Φέτος, η 81η βραδιά απονομής των Χρυσών Σφαιρών είναι ξεχωριστής σημασίας αφού έρχεται δύο χρόνια μετά τη μεγάλη κρίση που πέρασε η Ένωση των Ξένων Ανταποκριτών του Χόλιγουντ ενώ είναι η πρώτη χρονιά που τα βραβεία θα μεταδοθούν από το CBS και όχι από το NBC που τα πρόβαλε τα τελευταία τριάντα χρόνια.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι τα 300 μέλη της επιτροπής αποτελούνται από δημοσιογράφους από 75 χώρες, ένα μείγμα διαφορετικότητας με άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως Λατίνοι (26.3%), Ασιάτες (13.3%), Μαύροι (11%) αλλά και δημοσιογράφοι από τη Μέση Ανατολή (9%).

Ποια κυρία όμως κατάφερε να ξεχωρίσει με την τουαλέτα της πάνω στο κόκκινο χαλί; Οι πρώτες εικόνες από το Beverly Hilton όπου σταματούσαν η μία μετά την άλλη οι μαύρες λιμουζίνες, είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακές. Δείτε παρακάτω κάποιες από τις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved