Συγκλόνισε η παρουσιάστρια του CNN Sara Sidner στον «αέρα»: Διαγνώστηκε με καρκίνο τρίτου σταδίου
Hollywood

Συγκλόνισε η παρουσιάστρια του CNN Sara Sidner στον «αέρα»: Διαγνώστηκε με καρκίνο τρίτου σταδίου

Την πιο δύσκολη μάχη της ζωής της θα δώσει η δημοσιογράφος Sara Sidner. Η παρουσιάστρια του CNN ανακοίνωσε on air, το βράδυ της Δευτέρας 8/1 ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τρίτου σταδίου.

«Ποτέ δεν αρρώστησα ούτε μια μέρα στη ζωή μου. Δεν καπνίζω, πίνω σπάνια. Ο καρκίνος του μαστού δεν είχε εμφανιστεί στην οικογένειά μου. Και όμως εδώ είμαι με καρκίνο του μαστού τρίτου σταδίου. Είναι δύσκολο να το πεις δυνατά», είπε αρχικά.

Η ίδια θα υποβληθεί σε ακτινοβολία και διπλή μαστεκτομή και σημείωσε πως ο καρκίνος του μαστού δεν είναι πλέον θανατική ποινή για τις περισσότερες γυναίκες. Αυτός είναι ο δεύτερος μήνας που η δημοσιογράφος κάνει χημειοθεραπεία.

s2111.jpg

Συγκλόνισε η παρουσιάστρια του CNN Sara Sidner στον «αέρα»

«Σε όλες τις αδερφές μου, ασπρόμαυρες και καστανές εκεί έξω, παρακαλώ, να κάνετε τις μαστογραφίες σας κάθε χρόνο».

Δείτε το βίντεο:

https://www.instagram.com/reel/C12fWHxMqnY/

Η Sidner πρόσφατα ταξίδεψε στη Μέση Ανατολή για να καλύψει τις μάχες μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς.

«Βλέποντας το είδος της ταλαιπωρίας που συνέβαινε εκεί που ήμουν και βλέποντας τους ανθρώπους να ζουν ακόμα το χειρότερο πράγμα που τους έχει συμβεί ποτέ με χάρη και καλοσύνη, έμεινα έκπληκτη από την ανθεκτικότητά τους. Κατά κάποιον περίεργο τρόπο, με βοήθησε με τη δική μου οπτική για το τι πρόκειται να αντιμετωπίσω» είχε πει στο People Magazine.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved