«Μυρίζεις υπέροχα», είπε η Έμμα Στόουν στην Άνιστον και όλοι ψάχνουν το άρωμά της – Τι ανακαλύψαμε
Hollywood

«Μυρίζεις υπέροχα», είπε η Έμμα Στόουν στην Άνιστον και όλοι ψάχνουν το άρωμά της – Τι ανακαλύψαμε

Μανιωδώς όλοι ψάχνουν το άρωμα που φοράει η Τζένιφερ Άνιστον και όχι άδικα!

Στο Tik Tok εδώ και μέρες κυκλοφορεί ένα βίντεο με την η Έμμα Στόουν να ρωτάει την ηθοποιό τι είναι αυτό που μυρίζει τόσο υπέροχα πάνω της. «Τι είναι αυτό; Πάντα μυρίζεις έτσι; Χριστέ μου, μυρίζεις πραγματικά υπέροχα», της είπε όμως εκείνη φαίνεται να μην της απαντά.

1675192353537-203019283-aniston-2.jpg

Και αυτό ήταν αρκετό ώστε όλοι να αρχίσουν να ψάχνουν τι άρωμα ή ποια κρέμα σώματος ή ποια καλλυντικά με απίθανο άρωμα χρησιμοποιεί η διάσημη ηθοποιός. Σε συνέντευξή της η Άνιστον είχε αποκαλύψει ότι συνήθως φορά κάποιο από τα 3 δικά της αρώματα, το “J”, το Beachscape ή το “Near Dusk”.

«Νομίζω πως το να έχει μία γυναίκα περισσότερα από ένα αρώματα της δίνει την ευκαιρία να αναμειγνύει τα πράγματα λίγο παραπάνω... Λατρεύω τον τρόπο που το beachscape συνδυάζεται με άλλα αρώματα. Μερικές φορές , αναμειγνύω έλαια και λοσιόν για να δημιουργήσω αρώματα με ένα πολύ οργανικό τρόπο.», έχει πει.

Όσο για το σε ποια σημεία του σώματός της αρέσει να ψεκάζει το άρωμά της απαντά:

«Μου αρέσει να ψεκάζω το άρωμά μου και να περνάω ανάμεσα. Έπειτα δεν πρέπει να ξεχνάς πως βάζεις το άρωμά σου για εσένα. Πρέπει να είναι ελαφρύ και όχι πολύ έντονο.»

Δες το βίντεο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved