Φιλαράκια: Βρέθηκαν στα σκουπίδια πρωτότυπα σενάρια της σειράς - H πώληση & το σοκαριστικό ποσό!
Hollywood

Φιλαράκια: Βρέθηκαν στα σκουπίδια πρωτότυπα σενάρια της σειράς - H πώληση & το σοκαριστικό ποσό!

Fans της σειράς «Φιλαράκια» ενωθείτε! Βρέθηκαν τα πρωτότυπα σενάρια από δύο ολόκληρα επεισόδια και διασώθηκαν από τον... κάδο απορριμμάτων! Αλήθεια, ποιος θα τολμούσε να πετάξει κάτι τέτοιο;

Τα πρωτότυπα σενάρια από δύο επεισόδια της διάσημης σειράς που διαδραματίζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, διασώθηκαν από τα σκουπίδια και πουλήθηκαν για 22.000 £ σε δημοπρασία!

Τα συγκεκριμένα προσχέδια είχαν βρεθεί το 1998 στο τέλος της τέταρτης σεζόν, και διασώθηκαν από ένα μέλος του προσωπικού του Fountain Studios, στο Wembley.

Πού φυλάσσονταν τα σενάρια μέχρι σήμερα;

Ο άνθρωπος που ανακάλυψε τα σενάρια έχει κρατήσει την ανωνυμία του και όπως αποκάλυψε ο ίδιος, τα φύλαξε σε ένα συρτάρι στο κομοδίνο του μέχρι να κάνει ένα γενικό ξεκαθάρισμα.

«Θυμάμαι ότι αναρωτιόμουν σε ποιο μέλος του καστ θα μπορούσαν να ανήκουν. Όταν ήρθα να αδειάσω το γραφείο μου, τα έβαλα σε ένα μεγάλο χαρτόκουτο. Ξέχασα ότι τα σενάρια ήταν εκεί. Κατέληξαν σε ένα συρτάρι στο κομοδίνο μου και από τότε βρίσκονται εκεί. Θα μπορούσα πολύ εύκολα να τα είχα πετάξει. Αυτά τα σενάρια αξίζει να πάνε σε έναν μεγάλο θαυμαστή της σειράς», δήλωσε.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως η Amanda Butler, από τον οίκο δημοπρασιών Hanson Ross στο Royston του Hertfordshire, αποκάλυψε πως τα συγκεκριμένα ευρήματα θα έπρεπε να είχαν καταστραφεί για να μη διαρρεύσει το τέλος της θρυλικής σειράς, αλλά τελικά ανακαλύφθηκαν και οι δημοπρασίες... πήραν φωτιά!

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εν λόγω σενάρια χρησιμοποιήθηκαν για το τελευταίο επεισόδιο της 4ης σεζόν, με τίτλο The One With Ross's Wedding, κατά τη διάρκεια του οποίου οι πρωταγωνιστές είχαν ταξιδέψει ως το Λονδίνο προκειμένου ο Ross να παντρευτεί την Emily.

Ο γάμος, όμως, κατέληξε σε μια αποτυχία, καθώς εκείνος ανέφερε το όνομα της Rachel μπροστά σε όλους την ώρα του μυστηρίου. Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από το εν λόγω επεισόδιο...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved