Η Πόλα Αμπντούλ καταγγέλει για σεξουαλική επίθεση τον παραγωγό του «American Idol»
Hollywood

Η Πόλα Αμπντούλ καταγγέλει για σεξουαλική επίθεση τον παραγωγό του «American Idol»

Νέα καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης είδε τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Νάιτζελ Λίθγκοου φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά την πρώην συνεργάτιδά του, Πόλα Αμπντούλ, καθώς η ίδια προχώρησε σε αγωγή σε βάρος του. 

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, χορεύτρια και σταρ του «American Idol», Πόλα Αμπντούλ κατέθεσε αγωγή σε βάρος του Βρετανού τηλεοπτικού παραγωγού Νάιτζελ Λίθγκοου, καταγγέλοντας σεξουαλικές επιθέσεις την εποχή την οποία συνεργάστηκαν σε δύο δημοφιλή προγράμματα ανάδειξης ταλέντων.

Η Πόλα Αμπντούλ η οποία έγινε διάσημη ως τραγουδίστρια στα τέλη της δεκαετίας του 1980, κατέθεσε αγωγή σε δικαστήριο τη κομητείας του Λος Άντζελες, υποστηρίζοντας ότι ο Λίθγκοου της επιτέθηκε σεξουαλικά μέσα σε ασανσέρ στο περιθώριο γυρισμάτων του διαγωνισμού τραγουδιού «American Idol».

Ο Νάιτζελ Λίθγκοου παραγωγός δημοφιλών τηλεοπτικών προγραμμάτων ανάδειξης ταλέντων, φέρεται να θώπευσε το στήθος και τα γεννητικά όργανα της Αμπντούλ, μεταξύ άλλων ανεπιθύμητων σωματικών επαφών, μέσα σε ασανσέρ ξενοδοχείου στο τέλος μιας ημέρας με οντισιόν για το «American Idol».

Πηγή: Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved