Κέιτ Μίντλετον: Η ουλή 6 εκατοστών στο κεφάλι, η αδυνατισμένη φιγούρα της & το κρίσιμο χειρουργείο
Hollywood

Κέιτ Μίντλετον: Η ουλή 6 εκατοστών στο κεφάλι, η αδυνατισμένη φιγούρα της & το κρίσιμο χειρουργείο

Η υγεία της Κέιτ Μίντλετον και η νοσηλεία της έχει προκαλέσει ανησυχία στο παλάτι και στους πολίτες τους Λονδίνου. Πότε άλλοτε μας απασχόλησε ξανά με την υγεία της; 

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία έκλεισε τα 42 της χρόνια την περασμένη εβδομάδα, μας έχει απασχολήσει ελάχιστες φορές με την υγεία της από τότε που βρέθηκε στο επίκεντρο των δημοσιογράφων, λόγω του γάμου της με τον πρίγκιπα και διάδοχο του βρετανικού θρόνου, Ουίλιαμ.

Η εικόνα της υγείας της ήταν καλή, μέχρι την εισαγωγή της σε δημόσιο νοσοκομείο για το προγραμματισμένο χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα την εβδομάδα που πέρασε.

Η τελευταία φορά που η Κέιτ Μίντλετον εθεάθη ήταν πριν από λίγες εβδομάδες, στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία στο Σάντριγχαμ. Η πριγκίπισσα έδειχνε χαμογελαστή και ευχάριστη και -το κυριότερο- απόλυτα υγιής.

Ποιες είναι, όμως, οι προηγούμενες φορές που η Κέιτ Μίντλετον έχει προκαλέσει ανησυχία σχετικά με την υγεία της;

Πρωινές ναυτίες

Η πριγκίπισσα Κέιτ είναι γνωστό πως δεν πέρασε εύκολες εγκυμοσύνες. Συγκεκριμένα, όπως γινόταν γνωστό σε κάθε της εγκυμοσύνη, αντιμετώπιζε πρωινές αδιαθεσίες και ναυτίες και τις τρεις φορές που πέρασε την διαδικασία της κύησης. Όταν ήταν έγκυος, όμως, για πρώτη φορά στον πρίγκιπα Τζορτζ, είχε αναγκαστεί να νοσηλευτεί, καθώς υπέφερε από σύνδρομο υπερέμεσης κύησης. Όλα στο τέλος, όμως πήγαν καλά και η πριγκίπισσα έφερε στον κόσμο τρία υγιέστατα παιδιά, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις.

Η μεγάλη ουλή στο κεφάλι

Η πριγκίπισσα Κέιτ έχει μια ουλή 6 εκατοστών στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού της, γεγονός που έκανε τους fan της βασιλικής οικογένειας να αναρωτιούνται σχετικά με το πώς είχε υποστεί κατά το παρελθόν τον τραυματισμό.

kate.jpg

Η Κέιτ Μίντλετον και το παλάτι είχαν επιβεβαιώσει ότι η συγκεκριμένη ουλή ήταν αποτέλεσμα χειρουργικής επέμβασης που είχε γίνει όταν ακόμα η ίδια ήταν μικρό παιδί.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ούσα μια πολύ αθλητική φιγούρα και αγαπώντας την άσκηση και την υγιεινή ζωή μέχρι πρότινος αποτελούσε υπόδειγμα καλής φυσικής κατάστασης και ένα υγιές πρότυπο παγκοσμίως. Η πολύ αδυνατισμένη φιγούρα της τον τελευταίο καιρό όμως αλλά και το γεγονός ότι το παλάτι ανακοίνωσε πως οι μέρες της νοσηλείας της μπορεί να φτάσουν μέχρι και τις 14 μέρες αλλά και η είδηση ότι θα επανέλθει στα καθήκοντά της γύρω στο Πάσχα, δηλαδή σε αρκετούς μήνες από τώρα, έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία, ειδικά σε όσους την θαυμάζουν και θέλουν να μαθαίνουν νέα της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved