Τζέιμι Ντόρναν: Στο νοσοκομείο ο πρωταγωνιστής του «50 αποχρώσεις του γκρι»
Hollywood

Τζέιμι Ντόρναν: Στο νοσοκομείο ο πρωταγωνιστής του «50 αποχρώσεις του γκρι»

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα μεταφέρθηκε ο πρωταγωνιστής της σειράς ταινιών «50 αποχρώσεις του γκρι», Τζέιμι Ντόρναν παρουσιάζοντας μάλιστα συμπτώματα καρδιακής προσβολής. 

Ο διάσημος ηθοποιός διένυε περίοδο διακοπών στην Πορτογαλία μαζί με μεγάλη παρέα, μεταξύ των οποίων και ο γνωστός δημοσιογράφος Gordon Smart όταν άρχισε να νιώθει περίεργα μουδιάσματα στο σώμα του.

Όπως αποκάλυψε αργότερα ο Gordon Smart που έζησε από πρώτο χέρι τα όσα συνέβησαν, ο διάσημος ηθοποιός ήρθε σε επαφή με κάμπιες, που ήταν τοξικές.

«Ένιωσε μυρμήγκιασμα και γαργαλητό στα άκρα του και στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι είχε υψηλό καρδιακό ρυθμό» υποστήριξε ο γνωστός δημοσιογράφος για τον Τζέιμι Ντόρναν.

Τελικά, ο Ντόρναν μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και έλαβε τη φροντίδα που χρειαζόταν για να καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε ξαφνικά. Όμως, όταν πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο ξενοδοχείο της στην Πορτογαλία, χρειάστηκε να συνδεθεί με ειδικό εξοπλισμό ώστε να αναρρώσει.

Όσο για τα πρώτα λόγια του διάσημου ηθοποιού μετά το εξιτήριό του, είπε στον καλό του φίλο: «Θεέ μου, Gordon, περίπου 20 λεπτά αφότου έφυγες και το αριστερό μου χέρι μούδιασε, το αριστερό μου πόδι μούδιασε, το δεξί μου πόδι μούδιασε και βρέθηκα ξαφνικά στο πίσω μέρος ενός ασθενοφόρου».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved