Συνεχίζεται πόλεμος των Ντελόν: Εισαγγελική απόφαση για να προστατευτεί ο σταρ από τα... παιδιά του!

Η οικογένεια Ντελόν πριν ξεκινήσει ο πόλεμος. 

Hollywood

Συνεχίζεται πόλεμος των Ντελόν: Εισαγγελική απόφαση για να προστατευτεί ο σταρ από τα... παιδιά του!

Υπό δικαστική προστασία τέθηκε ο άλλοτε σταρ του κινηματογράφου Αλέν Ντελόν, μετά από εισαγγελική απόφαση!

Σύμφωνα με αυτή, ο κορυφαίος Γάλλος ηθοποιός έχει δικαστική προστασία ώστε να προστατευτεί ακόμα και από τα ίδια του τα παιδιά.

Τα τρία του παιδιά έχουν χωριστεί σε δύο διαφορετικά στρατόπεδα και η κόντρα ανάμεσά τους καλά κρατεί, γι' αυτό και ήρθε η δικαστική αυτή προστασία που είναι πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της Γαλλίας ενώ έχει προκαλέσει και σοκ στην κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με την εισαγγελική απόφαση, ο Αλέν Ντελόν που αισίως διανύει το 88ο έτος της ηλικίας του, θα μπορεί να παίρνει αποφάσεις ο ίδιος μόνο για τα καθημερινά προσωπικά του έξοδα, όμως σε ό,τι αφορά την περιουσία του ή ακόμα και τη διαχείριση θεμάτων που αφορούν στην υγεία του, ακόμα και την φαρμακευτική αγωγή ή τον γιατρό που θα τον παρακολουθεί, δεν θα είναι σε θέση να αποφασίζει ο ίδιος.

delon-2.jpg

Ο Αλέν Ντελόν με τους δύο γιους του.

Τι συμβαίνει με την υγεία του Αλέν Ντελόν;

Ο δικηγόρος του Γάλλου σταρ έχει αποκαλύψει στο παρελθόν πως ο Ντελόν πάσχει από καρκίνο, χωρίς όμως να προβεί σε λεπτομέρειες.

Πάντως, σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι BFMTV που παρουσίασε έκθεση ιατρικής πραγματογνωμοσύνης η οποία πραγματοποιήθηκε το διάστημα μεταξύ 13 Σεπτεμβρίου και 4 Οκτωβρίου 2023 στο πλαίσιο δικαστικής έρευνας για τις συνθήκες διαβίωσης και την κατάσταση της υγείας του διάσημου σταρ, ο ίδιος αντιμετωπίζει και ψυχικές διαταραχές. Όπως αναφέρει η πραγματογνωμοσύνη, ο Ντελόν είναι "ψυχικά εξαντλημένος" και παρουσιάζει "αυτοκτονικό ιδεασμό".

delon.jpg

Mε την κόρη του Ανούσκα.

Πάντως σε μια πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε η κόρη του Ανούσκα με τον πατέρα της, ένα ζευγάρι πατερίτσες στο πλευρό του σταρ, υποδεικνύουν πως αντιμετωπίζει ο ίδιος κινητικά προβλήματα.

Τι απαγορεύει η δικαστική απόφαση

Με την εισαγγελική αυτή παρέμβαση ο Ντελόν δεν θα μπορεί να αποφασίζει τίποτα που έχει να κάνει με τους τομείς της υγείας του και της διαχείρισης της περιουσίας του και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι δεν θα έχει τη δυνατότητα να μεταβιβάσει την ακίνητη περιουσία του, ούτε να προχωρήσει σε πώληση κάποιου ακινήτου.

Για την προστασία του Αλέν Ντελόν πλέον έχει οριστεί εντεταλμένος εκπρόσωπος του διοικητικού δικαστού που έχει αναλάβει την υπόθεση, γεγονός που «δένει» τα χέρια των τριών γιων του σταρ, Αντονί και Φαμπιάν.

Όσο για την κόρη του, Ανούσκα, λέγεται έντονα πως είναι εκείνη που κρύβεται πίσω από τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Κριστόφ Αϊελά ο οποίος υπήρξε επίσης επί χρόνια δικηγόρος του Ντελόν αλλά και προσωπικός του φίλος ήταν αυτός που κατέθεσε την αναφορά στον αρμόδιο εισαγγελέα, παρ' όλο που είχε απολυθεί από τον Γάλλο σταρ κατά το παρελθόν.

delon.jpg

Στις αρχές Ιανουαρίου, η κόρη του Αλέν Ντελόν είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του μεγαλύτερου αδελφού της Αντονί στην οποία τον κατηγορούσε για συκοφαντική δυσφήμιση, συκοφαντική καταγγελία, απειλές και παρενόχληση. Με τη σειρά του ο Αντονί κατηγόρησε την Ανούσκα ότι δεν σεβάστηκε τις επιθυμίες του και δεν τους ενημέρωνε για όλα όσα περνούσε με την υγεία του ο Αλέν Ντελόν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved