«Ραγίζει» καρδιές η Ζιζέλ στην πρώτη της ανάρτηση μετά την απώλεια της μητέρας της
Hollywood

«Ραγίζει» καρδιές η Ζιζέλ στην πρώτη της ανάρτηση μετά την απώλεια της μητέρας της

Την απώλεια της πολυαγαπημένης της μητέρας βιώνει τις τελευταίες ώρες η Ζιζέλ όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα. 

Η είδηση για την απώλεια της μητέρας του διάσημου μοντέλου έγινε γνωστή από το αμερικάνικο περιοδικό People.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Βάνια Νονενμάχερ πέθανε μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο στο νοσοκομείο του Πόρτο Αλέγκρε της Βραζιλίας την Κυριακή 28 Ιανουαρίου ενώ είχε κάνει εισαγωγή, μόλις δυο μέρες πριν, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου.

Η Ζιζέλ θέλησε να την αποχαιρετήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες από στιγμές που είχαν μοιραστεί στο παρελθόν.

gisele_1656515063_2871378923864943650_332936971.jpg

Στη λεζάντα έγραψε:

«Αγαπημένη μαμά, πονάει να ξέρω ότι δεν θα μπορώ να σε αγκαλιάσω πια, αλλά ξέρω ότι πάντα θα μας προσέχεις. Ήσουν ένας άγγελος επί γης, πάντα βοηθούσες όλους γύρω σου. Είμαι τόσο ευγνώμων που είμαι κόρη σου και που έμαθα από σένα. Σε ευχαριστώ που είσαι το καλύτερο πρότυπο αγάπης, δύναμης, συμπόνιας, θάρρους και χάρης.

Θα φυλάω για πάντα τις όμορφες αναμνήσεις που μοιραστήκαμε και θα ζω με τις αξίες που μου δίδαξες. Θα ζεις για πάντα μέσα από τις πολλές ζωές που άγγιξες. Σε ευχαριστώ που μου έδωσες πέντε καλύτερους φίλους για μια ζωή. Η αγάπη σου πάντα θα μας οδηγεί. Θα σε δω στα όνειρά μου» έγραψε η Ζιζέλ.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε:

https://www.instagram.com/p/C2u7Yb4Olzf/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved