Αυτή είναι η «χρυσή» σουίτα της Κάιλι Τζένερ με θέα τη Μεσόγειο - Πλήρωνε 4.000 ευρώ τη βραδιά!
Instagram / kyliejenner
Hollywood

Αυτή είναι η «χρυσή» σουίτα της Κάιλι Τζένερ με θέα τη Μεσόγειο - Πλήρωνε 4.000 ευρώ τη βραδιά!

Η Κάιλι Τζένερ φαίνεται να πέρασε αξέχαστες στιγμές ενώ βρισκόταν στη Νίκαια της Γαλλίας μαζί με την κόρη της, καθώς οι δυο τους διέμεναν σε σουίτα 4.000 ευρώ τη βραδιά!

Καλά διάβασες! Η Κάιλι Τζένερ έχει τόσα χρήματα που δεν ξέρει τι να τα κάνει, γι' αυτό και τα ξοδεύει σε πολυτελείς σουίτες με θέα τη Μεσόγειο.

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, η δημοφιλής influencer της οικογένειας Kardashian - Jenner, βρέθηκε στη Νίκαια της Γαλλίας με την κόρη της, με σκοπό να παρακολουθήσουν την επίδειξη μόδας του πολυτελούς οίκου Jacquemus.

Για τη διαμονή της εκεί επέλεξε τη σουίτα Marie Antoinette του Hotel Negresco, η οποία κοστίζει περίπου 4.000 δολάρια ανά διανυκτέρευση. Κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής της πόλης το καλοκαίρι, οι τιμές μπορεί να αυξηθούν κατά πολύ.

Αν και τα basic δωμάτια του ξενοδοχείου είναι καταχωρημένα στο διαδίκτυο και υπάρχει διαθεσιμότητα ανά πάσα στιγμή, η σουίτα Marie Antoinette είναι διαθέσιμη μόνο κατόπιν αιτήματος.

Πώς ήταν η σουίτα με θέα τη Μεσόγειο;

Η 26χρονη influencer μαζί με την 5χρονη κόρη της, Stormi επισκέφτηκαν τη Γαλλία για την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και μοιράστηκαν μια πολυτελή σουίτα 80 τ.μ. με θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα, πελώρια βεράντα, μπάνιο με spa και κομψή διακόσμηση.

Εμπνευσμένη από τη βασίλισσα της Γαλλίας, η σουίτα Marie Antoinette διαθέτει ένα μαγικό σαλόνι διακοσμημένο με έπιπλα εποχής και κρυστάλλινα βάζα και διακοσμητικά.

Απ' ό,τι φαίνεται το σύντομο break για την Κάιλι Τζένερ και την 5χρονη κόρη της ήταν κάτι παραπάνω από ονειρικό...!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved