Κιμ Καρντάσιαν: Έτσι αντιμετωπίζει την ψωρίαση – Τα αρνητικά σχόλια μετά την αποκάλυψη της
Hollywood

Κιμ Καρντάσιαν: Έτσι αντιμετωπίζει την ψωρίαση – Τα αρνητικά σχόλια μετά την αποκάλυψη της

Η Κιμ Καρντάσιαν έδειξε στο κοινό της το γραφείο της, με ένα βίντεο στα social media.

Μέσα στον πολυτελή χώρο, η σταρ έχει ακόμα και... συσκευή σολάριουμ. Ωστόσο, δεν την έχει αγοράσει για μαύρισμα όπως λέει, αλλά για λόγους υγείας. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως όσο περίεργο κι αν ακούγεται, η συγκεκριμένη συσκευή τη βοηθά στο αυτοάνοσο που έχει. Η σταρ της οικογένειας Καρντάσιαν έχει μιλήσει ξανά στο παρελθόν, για την ψωρίαση που αντιμετωπίζει.

1675189203029-668261086-kim.jpg

Ανέφερε λοιπόν, πως το αυτοάνοσο αυτό αντιμετωπίζεται σε μεγάλο βαθμό, κάνοντας σολάριουμ. «Έχω ψωρίαση κι αυτό πραγματικά με βοηθάει, όταν είναι έντονη. Δεν το χρησιμοποιώ βέβαια πολύ συχνά», δήλωσε στην Page Six. Ήταν ωστόσο, πολλά τα δημοσιεύματα που ακολούθησαν μετά την αποκάλυψή της, αναφέροντας πως οι «συμβουλές υγείας που δίνει» μπορεί να βλάψουν κάποιον ακόμα περισσότερο.

1675181073760-563680291-KARDASHIAN.jpg

Συγκεκριμένα, ιστοσελίδες με ιατρικά θέματα σχολίασαν τη δήλωση της Κιμ Καρντάσιαν, εξηγώντας πως δεν θα έπρεπε να πει κάτι τέτοιο στο κοινό, καθώς σε πολλούς ανθρώπους, η χρήση υπεριώδους ακτινοβολίας πάνω σε δέρμα που έχει ψωρίαση μπορεί να μην φέρει τα ίδια αποτελέσματα, που είδε η ίδια.

Πηγή Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved