Έμμα Στόουν: «Ξεκίνησα θεραπεία στα 8 μου. Ζούσα με τον φόβο του άγχους & των κρίσεων πανικού»
Hollywood

Έμμα Στόουν: «Ξεκίνησα θεραπεία στα 8 μου. Ζούσα με τον φόβο του άγχους & των κρίσεων πανικού»

Η Έμα Στόουν παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο National Public Radio (NPR) και μίλησε για τις κρίσεις πανικού, το άγχος και τους τρόπους με τους οποίους ξεπέρασε τέτοιες καταστάσεις όταν ήταν ακόμα παιδί. 

Η διάσημη ηθοποιός, η οποία είναι βασικό θέμα συζήτησης μετά την επιτυχημένη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, Poor Things δήλωσε: «Ξεκίνησα θεραπεία, νομίζω γύρω στα 8 μου, γιατί ήταν πολύ δύσκολο για μένα ακόμα και να βγω από το σπίτι για να πάω στο σχολείο. Ζούσα με τον φόβο των κρίσεων πανικού».

Στη συνέχεια της συνέντευξής της Έμμα Στόουν αποκάλυψε πως η κατάσταση βελτιώθηκε αρκετά στα 11 της χρόνια, όταν ξεκίνησε να ασχολείται με το θέατρο και την υποκριτική. Η ίδια μάλιστα, τόνισε πως το θέατρο ήταν ένα μέσο που τη βοήθησε να επικεντρώνεται στο τώρα και να μην ανησυχεί για το παρελθόν ή το μέλλον.

«Έχω πει σε πολλούς νεότερους ανθρώπους που παλεύουν με το άγχος, ότι με πολλούς τρόπους το βλέπω πια ως ένα είδος υπερδύναμης», ανέφερε η Έμμα Στόουν.

«Απλώς σημαίνει ότι έχουμε αυτά τα εργαλεία για να τα διαχειριστούμε. Και να μπορείς να χρησιμοποιήσεις το άγχος για παραγωγικά πράγματα, να μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλα αυτά τα συναισθήματα που πυροδοτούνται για κάτι δημιουργικό, ή σε κάτι για το οποίο είσαι παθιασμένος. Το άγχος είναι σαν το καύσιμο στους πυραύλους γιατί δεν μπορείς παρά να σηκωθείς από το κρεβάτι και να κάνεις πράγματα επειδή έχεις όλη αυτή την ενέργεια μέσα σου. Και αυτό είναι πραγματικά ένα δώρο» ολοκλήρωσε η Έμα Στόουν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved