Τζούλια Ρόμπερτς: Η αποστομωτική απάντησή της σε εκείνους που την αποκάλεσαν «απαίσια»
Hollywood

Τζούλια Ρόμπερτς: Η αποστομωτική απάντησή της σε εκείνους που την αποκάλεσαν «απαίσια»

Δεν άφησε αναπάντητα τα σχόλια στα social media η Τζούλια Ρόμπερτς.

Πρόσφατα η ανιψιά της ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία μετά από ένα βράδυ που πέρασαν μαζί στο σπίτι της ηθοποιού. Όπως είχε εξηγήσει η ίδια, η Έμμα στην ανάρτησή της το πρωί ξύπνησαν, ήπιαν το τσάι τους και πέρασαν χρόνο μαζί. Κι έτσι απαθανάτισαν αυτές τις στιγμές, οι οποίες μάλλον δεν ήταν και τόσο αρεστές στα social media.

c111777a-Julia-Roberts-2.jpg

H ηθοποιός λοιπόν διαβάζοντας τα σχόλια αποφάσισε να δώσει την απάντησή της.

«Ανάρτησα μία φωτογραφία με την ανιψιά μου από ένα πρωί Σαββατοκύριακου. Κοιμήθηκε στο σπίτι, ξυπνήσαμε το πρωί, ήπιαμε τσάι, παίξαμε χαρτιά και περάσαμε ένα όμορφο πρωινό. Ήταν τέλεια, ένιωσα πάρα πολύ ωραία και η γλυκιά μου η ανιψιά το ανάρτησε μερικές μέρες μετά [στον δικό της λογαριασμό]. Και κάπως έτσι συνέβησαν διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα.

juliaroberts_1700273732_3238453250414629087_8095571675.jpg

Πάρα πολλοί άνθρωποι αισθάνθηκαν ότι οπωσδήποτε έπρεπε να μιλήσουν για το πόσο απαίσια φαίνομαι στη φωτογραφία, το ότι μοιάζω να μην είμαι καλά, ότι μοιάζω με άντρα, για ποιο λόγο δημοσιοποίησα μία τέτοια φωτογραφία, όπου φαίνομαι χάλια, άνθρωποι να γράφουν ‘Θεέ μου, δεν την αναγνωρίζω‘, ‘έτσι μοιάζει στην πραγματικότητα’ και να μαλώνουν στα σχόλια, όπου κάποιος έγραψε ‘πρέπει να μιλάτε ωραία’ και [κάποιος απάντησε] ‘γιατί, αφού είναι χάλια’. Εντυπωσιάστηκα με το πώς με έκανε να αισθανθώ και είμαι μια γυναίκα πενήντα χρονών με αυτογνωσία, παραταύτα τα συναισθήματά μου πληγώθηκαν. Στενοχωρήθηκα τόσο πολύ που οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να καταλάβουν το νόημα [της φωτογραφίας], το πόσο ωραίο πράγμα ήταν και αναρωτήθηκα τι θα συνέβαινε αν ήμουν 15.

Είναι καταστροφικό, με έκανε να καταλάβω τι σημαίνουν όλα likes και τα κλικ και οι καρδιές και συνειδητοποιείς ότι υπάρχει κάτι νευρολογικό που να σχετίζεται με αυτό», συμπλήρωσε η σταρ.

https://www.instagram.com/reel/C3BM34sJZmk/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved