Κριστίνα Αγκιλέρα: Εμφανίστηκε στα Βραβεία Grammy 18 κιλά μείον-Η θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή της
Hollywood

Κριστίνα Αγκιλέρα: Εμφανίστηκε στα Βραβεία Grammy 18 κιλά μείον-Η θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή της

Η Κριστίνα Αγκιλέρα και η εμφάνισή της στα Grammy 2024 σχολιάστηκε... πολύ! Τι συμβαίνει με την  αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση και την απώλεια των κιλών της;

Η Κριστίνα Αγκιλέρα εμφανίστηκε στη σκηνή των Grammy 2024 για να παραδώσει το βραβείο «Best Musica Ubana Album» στην Karol G, ενώ λίγες ώρες πριν περπάτησε και στο κόκκινο χαλί και απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό με ένα μακρύ - σέξι φόρεμα σε baby blue αποχρώσεις. Ένα φόρεμα που σίγουρα φανέρωνε την τρομερή αλλαγή στην εμφάνισή της!

Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε μείον 18 κιλά!

Φυσικά, το Twitter και το Instagram έσπευσε να σχολιάσει αυτή τη δραματική αλλαγή και να μας αποκαλύψει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Οι χρήστες των social media και οι fans της Κριστίνα Αγκιλέρα υποστηρίζουν πως η απώλεια των κιλών της οφείλεται σε φαρμακευτική αγωγή σε διαβητικούς, αλλά παράλληλα βοηθάει και στο αδυνάτισμα.

Aguilera.jpg

Η Κριστίνα Αγκιλέρα όντας μία τραγουδίστρια που έχει έρθει αντιμέτωπη αρκετές φορές με τα αρνητικά σχόλια των haters, όπως ακριβώς και τώρα, σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει: «Ό,τι και να κάνεις, θα υπάρχουν άνθρωποι που θα σου συμπεριφέρονται με μίσος. Όσο μεγαλύτερη είσαι και όσο πιο επιτυχημένη, δυστυχώς, θα λαμβάνεις περισσότερο μίσος και προσοχή. Είμαι πολύ ευαίσθητος άνθρωπος, αλλά είμαι επίσης πολύ σκληρή στο τέλος της ημέρας».

Η Κριστίνα Αγκιλέρα σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως ακολουθεί πιστά και τη διατροφή Rainbow, με την οποία καταναλώνει 1.600 θερμίδες ημερησίως. Η συγκεκριμένη διατροφή έχει ως βάση τα φρούτα και τα λαχανικά. Οπότε ίσως κι αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που στα Grammy 2024 την είδαμε 18 κιλά μείον!

Δείτε εδώ την Κριστίνα Αγκιλέρα 18 κιλά μείον:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved