Η Κριστίνα Αγκιλέρα έχασε 18 κιλά! -Γιατί τα social media κατακρίνουν την αλλαγή στην εμφάνισή της;
Instagram / xtina
Hollywood

Η Κριστίνα Αγκιλέρα έχασε 18 κιλά! -Γιατί τα social media κατακρίνουν την αλλαγή στην εμφάνισή της;

Η Κριστίνα Αγκιλέρα εμφανίστηκε στα Grammy 2024 18 κιλά μείον, γεγονός που σχολιάστηκε... πολύ! Γιατί όμως οι χρήστες του Twitter - X δεν μπορούν να σταματήσουν να ασχολούνται με αυτό το θέμα; 

Η Κριστίνα Αγκιλέρα εμφανίστηκε στη σκηνή των Grammy 2024 για να παραδώσει το βραβείο «Best Musica Ubana Album» στην Karol G, ενώ λίγες ώρες πριν περπάτησε και στο κόκκινο χαλί και απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό με ένα μακρύ - σέξι φόρεμα σε baby blue αποχρώσεις. Ένα φόρεμα που σίγουρα φανέρωνε την τρομερή αλλαγή στην εμφάνισή της!

Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε μείον 18 κιλά!

Φυσικά, το Twitter και το Instagram έσπευσε να σχολιάσει αυτή τη δραματική αλλαγή, λες και οι περισσότεροι χρήστες σε αυτές τις πλατφόρμες είναι κάποιου είδους γιατροί ή διατροφολόγοι.

Σε τι οφείλεται η αλλαγή στην εμφάνισή της;

Οι χρήστες των social media και οι fans της Κριστίνα Αγκιλέρα υποστηρίζουν πως η απώλεια των κιλών της οφείλεται σε φαρμακευτική αγωγή σε διαβητικούς, αλλά παράλληλα βοηθάει και στο αδυνάτισμα.

Βέβαια, η Κριστίνα Αγκιλέρα δε μας έδειξε ποτέ ότι την ενδιαφέρει η εξωτερική της εμφάνιση, το μόνο που τη νοιάζει είναι το ταλέντο της και οι ερμηνείες της.

Φυσικά και τα σχόλια δεν έχουν σταματήσει εκεί. Χρήστες σε όλα τα social media συζητούν και αναρωτιούνται πώς γίνεται κάποιος να χάσει τόσα κιλά σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Ερωτήσεις όπως: «Πότε η Christina Aguilera έχασε όλα αυτά τα κιλά;» και «Η Christina Aguilera είναι σίγουρα καλά;» πάνε κι έρχονται...!

Δείτε εδώ την Κριστίνα Αγκιλέρα 18 κιλά μείον:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved