Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Νέα καταγγελία για σεξουαλική επίθεση – «Άπλωσε τα ξερά του σε όλο μου το κορμί»
Hollywood

Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Νέα καταγγελία για σεξουαλική επίθεση – «Άπλωσε τα ξερά του σε όλο μου το κορμί»

Αντιμέτωπος με μια νέα καταγγελία για σεξουαλική επίθεση βρίσκεται ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ.

Ακόμα μία γυναίκα τον κατήγγειλε για σεξουαλική επίθεση. Η γυναίκα, η οποία διατήρησε την ανωνυμία της, προχώρησε σε καταγγελία στις 9 Ιανουαρίου, κατηγορώντας τον 75χρονο ηθοποιό για «σεξουαλική επίθεση σε ευάλωτο άτομο από άνδρα που έκανε κατάχρηση της εξουσίας της θέσης του».

Σύμφωνα με πληροφορίες του France 24, όσα έγιναν χρονολογούνται από τον Μάρτιο του 2014, με την καταγγέλλουσα να αναφέρει ότι εκείνη ήταν 24 ετών, πρώην βοηθός σκηνικών, όταν συνέβη το περιστατικό.

zerar.jpg

Μιλώντας στη γαλλική εφημερίδα «Le Courrier de l'Ouest», η γυναίκα ανέφερε πως ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ «τη χάιδεψε σε όλο της το σώμα», ενώ ανέφερε επίσης και τα άσεμνα λόγια που της είπε ο ίδιος στο πλατό, στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Le Magicien et les Siamois», το 2015.

zerar.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι τον Δεκέμβριο του 2020, παραπέμφθηκε σε δίκη για βιασμό και σεξουαλική επίθεση μετά από καταγγελία της ηθοποιού Σαρλότ Αρνόλντ. Η γυναίκα κατήγγειλε δύο βιασμούς στο σπίτι του ηθοποιού στο Παρίσι στα τέλη Αυγούστου 2018.

Η ηθοποιός Hélène Darras τον κατηγόρησε ότι την κακοποίησε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια γυρισμάτων ταινίας το 2007.

zerar.jpg

Και τον Δεκέμβριο του 2023, η Ισπανίδα δημοσιογράφος Ρουθ Μπάσα υπέβαλε μήνυση κατά του ηθοποιού για βιασμό το 1995 στο Παρίσι.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved