Τσακ Νόρις: Έτσι είναι στα 83 του- Ο πραγματικός λόγος που εξαφανίστηκε από τα φώτα της δημοσιότητας
Instagram / chucknorris
Hollywood

Τσακ Νόρις: Έτσι είναι στα 83 του- Ο πραγματικός λόγος που εξαφανίστηκε από τα φώτα της δημοσιότητας

Ο αγαπημένος μας Τσακ Νόρις, αν και έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, συνεχίζει να αποτελεί το απόλυτο meme για τους νέους. Πώς είναι αλήθεια σήμερα ο ηθοποιός στα 83 χρόνια;

Αν και ο Τσακ Νόρις έγινε διάσημος στον κινηματογράφο τη δεκαετία του '70, στις αρχές του 2000 εκτοξεύτηκε η φήμη του. Λίγα χρόνια αργότερα ο... θρύλος του επανήλθε στο προσκήνιο χάρη στα αμέτρητα memes που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Ο Τσακ Νόρις έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλαπλές επιτυχημένες ταινίες, κυρίως δράσης, καθώς φημιζόταν για την πείρα του στις πολεμικές τέχνες.

Έγινε διάσημος μέσα από τους ρόλους του στις ταινίες Delta Force, Missing in Action και The Way of the Dragon, όταν εμφανίστηκε στο πλευρό του Bruce Lee.

Από το 1993 έως το 2001, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο αστυνομικό Walker, Texas Ranger.

chuck-norris.jpg

Από το 2005 μετά την τηλεοπτική ταινία Walker, Texas Ranger: Trial by Fire και την ταινία The Cutter, ο διάσημος ηθοποιός άφησε την καριέρα του στην άκρη και απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πού βρίσκεται σήμερα ο Τσακ Νόρις;

Τώρα, ο Τσακ Νόρις ζει μία ευτυχισμένη και ήρεμη ζωή μαζί με την αγαπημένη του, Τζίνα Ο’κέλεϊ.

Το 2017, ο διάσημος ηθοποιός και η γυναίκα του προχώρησαν σε μηνύσεις εναντίον πολλών φαρμακευτικών εταιρειών, καθώς ισχυρίστηκαν πως η Τζίνα Ο’κέλεϊ παραλίγο να πεθάνει μετά από ένεση, κατά τη διάρκεια μίας μαγνητικής τομογραφίας.

«Όλη μου η ζωή επικεντρώνεται στο να την κρατήσω όσο καλύτερα μπορώ. Ξέρεις, έπρεπε να εγκαταλείψω την καριέρα μου στον κινηματογράφο», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Τσακ Νόρις στο CBS News.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved