Κέιτι Πέρι: Αποχωρεί από το American Idol μετά από 7 σεζόν
Hollywood

Κέιτι Πέρι: Αποχωρεί από το American Idol μετά από 7 σεζόν

H Κέιτι Πέρι αποχωρεί από τη θέση της κριτή στο «American Idol». Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο «Jimmy Kimmel Live!» το βράδυ της Δευτέρας 12 Φεβρουάριου, όπου ανακοίνωσε την είδηση της αποχώρησης από τον μουσικό διαγωνισμό.

Αφού ο παρουσιαστής, Τζίμι Κίμελ, ρώτησε την τραγουδίστρια πόσο καιρό σκοπεύει να παραμείνει ως κριτής στο επιτυχημένο σόου του ABC, η Πέρι είπε ότι η επερχόμενη 22η σεζόν θα είναι η τελευταία της.

katyperry_1683404298_3096942176752279557_407964088.jpg

«Λοιπόν, ξέρετε, αυτό το φθινόπωρο, τον Σεπτέμβριο, θα κάνω αυτό το τεράστιο μουσικό φεστιβάλ στη Βραζιλία που ονομάζεται “Rock in Rio”. Είναι πραγματικά συναρπαστικό», μοιράστηκε. «Είναι μεγάλη υπόθεση για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ειδικά για τους Βραζιλιάνους θαυμαστές μου». «Έτσι, νομίζω ότι αυτή θα είναι μάλλον η τελευταία μου σεζόν στο "Idol”», πρόσθεσε η Πέρι, η οποία είναι κριτής στο σόου μαζί με τον Λάιονελ Ρίτσι και τον Λουκ Μπράιαν από την αναβίωση της εκπομπής το 2018. Μετά από τη σοκαρισμένη αντίδραση από το κοινό, η Πέρι συνέχισε: «Αγαπώ τόσο πολύ το “Idol”. Με έχει συνδέσει με την καρδιά της Αμερικής. Αλλά έχω ανάγκη να νιώσω τον παλμό του δικού μου χτύπου».

Επίσης η ποπ σταρ άφησε να εννοηθεί ότι νέα μουσική βρίσκεται στον Ορίζοντα, και ενδεχομένως μια παγκόσμια περιοδεία που θα την συνοδεύει. Αφού ο Κίμελ ρώτησε ποια ήταν η αντίδραση των συναδέλφων κριτών για την αποχώρηση-σοκ της Πέρι, η τραγουδίστρια αστειεύτηκε: «Λοιπόν, θα το μάθουν απόψε».

Πηγή Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved