H μυθιστορηματική ζωή του Χούλιο Ιγκλέσιας: Πώς από ποδοσφαιριστής της Ρεάλ έγινε σταρ!
Hollywood

H μυθιστορηματική ζωή του Χούλιο Ιγκλέσιας: Πώς από ποδοσφαιριστής της Ρεάλ έγινε σταρ!

Από ποδοσφαιριστής της Ρεάλ έφτασε να γίνει ένας από τους διασημότερους τραγουδιστές του πλανήτη! Η πολυσυζητημένη ζωή του Χούλιο Ιγκλέσιας γίνεται σειρά στο Netflix κι εμείς ανυπομονούμε να τη δούμε!

Για πρώτη φορά στο χρονικά ο Χούλιο Ιγκλέσιας θα μοιραστεί δημόσια πληροφορίες σχετικά με την προσωπική του ζωή, καθώς και με τη μεγάλη απόφαση που είχε πάρει όταν ήταν νέος να παρατήσει την καριέρα του στο ποδόσφαιρο ώστε να ασχοληθεί με τη μουσική και το τραγούδι.

Η ταινία για τη ζωή του διάσημου τραγουδιστή βρίσκεται ακόμα στη φάση της ανάπτυξης και θα αφηγηθεί πώς ο Χούλιο Ιγκλέσιας, ο πρώτος μη Aγγλόφωνος καλλιτέχνης, γνώρισε τεράστια επιτυχία!

Η στροφή στο τραγούδι και η σπουδαία καριέρα

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως ο Χούλιο Ιγκλέσιας έχει ερμηνεύσει τραγούδια σε 12 γλώσσες και πάνω από 60 εκατομμύρια θεατές τα έχουν απολαύσει στις εμφανίσεις του, οπότε σίγουρα μια σειρά που μιλάει για τη ζωή του και την καριέρα του τού αξίζει και με το παραπάνω!

julio-iglesias-(2).jpg

«Για πρώτη φορά αποφάσισα να μοιραστώ την αλήθεια της ζωής μου με μια παγκόσμια εταιρεία όπως το Netflix. Μετά από πολλή σκέψη, μια πολύ συγκινητική επιστολή από την αντιπρόεδρο περιεχομένου του Netflix, Bela Bajaria, ήταν αρκετή για να με πείσει ότι το Netflix ήταν η ιδανική εταιρεία για την πραγματοποίηση αυτού του πρότζεκτ», ανέφερε σε δήλωσή του ο Χούλιο Ιγκλέσιας, που αντιμετωπίζει πλέον προβλήματα υγείας.

Ο λόγος που σταμάτησε το ποδόσφαιρο και ασχολήθηκε με τη μουσική; Ένας σοβαρός τραυματισμός το 1963 που τον οδήγησε σε νοσηλεία. Εκεί, μία νοσοκόμα του έδωσε μια κιθάρα και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα...!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved